Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan növelhetném az akarater...

Hogyan növelhetném az akaraterőmet, hogy sikerüljön végre tényleg lefogynom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már sokadszorra futok neki a fogyásnak, szeretnék leadni 30 kg-ot kb. Egy éve ez 20 kg volt, mert egy 10-est sikerült leadnom, de azóta újra felszedtem azt.

Mindig abba a problémába ütközök, hogy változtatok az étrendemen (kevesebb szénhidrát és zsír, több fehérje) bírom tartani kb. 2-4 hétig, mennek is lefele a kilók, de aztán nagyon éhes leszek és úgy érzem, hogy mindent megtudnék enni.

Az étrend változtatás mellett mozogni is elkezdek mindig, de aztán amikor rám jön ez az éhség, akkor általában ilyen általános fáradtsággal társul és szépen lassan mindig visszaállok a korábbi életmódomra.

Ha eddig nem próbáltam meg legalább 10x az elmúlt évben, akkor egyszer sem. Nagyon szeretnék változtatni, de nem tudom hosszútávon tartani magamat a változáshoz. Érdemes lenne szerintetek megpróbálkozni gyomorgyűrűvel vagy elég lenne fejben változtatni vagy csak szimplán más módszerrel belevágni?

Jelenleg 185 centi / 115 kg vagyok, 85 kg lenne a cél olyan 1 - 1,5 éven belül. 23/F

2019. okt. 17. 12:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy sikerült lefogynom, hogy a fehérjét növeltem kicsit (mert előtte túl keveset fogyasztottam), a szénhidrátot jelentősen csökkentettem (vércukorproblémák miatt), a zsírbevitelt növeltem (mert másképp állandóan éhes lettem volna). Ezzel együtt csökkent a kalóriabevitelem is, mégsem nem voltam állandóan éhes. Mindezt úgy csináltam, hogy sokkal több zöldséget, vitamindús ételeket ettem. Mozogni csak később kezdtem el, hogy formásabb legyek.

Ha neked a keto bevált, lehet, hogy a low carb is jó lenne. Kicsit lazább, többfajta étel belefér. Ebben az irányban kellene elindulnod szerintem.

2019. okt. 18. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!