Csütörtökig hány kilót tudok leadni?
Figyelt kérdés
172/68Kg vagyok,egészségesen táplálkozom a legrosszabb vagy hizlalóbb,amit enni szoktam az a mogyoró.
Idáig is fogytam 6kg-t..most szeretnék minnél többet Csütörtökig:)
Valami tipp?
2010. júl. 16. 15:01
1/11 anonim válasza:
zsírt csak 60-70 perc aktív mozgás után kezd el égetni a szervezet szal hajrá
3/11 anonim válasza:
Sokat nem fogsz fogyni max 1-1.5 kilót... Egészséges étkezés, sport, ne egyél mogyit :)
4/11 A kérdező kommentje:
jójó,persze nem eszem,csak úgy mondtam infóként,hogy cukrot meg fehérkenyeret pl nem szoktam enni,mert nem szeretem,meg szénsavas üditőt sem iszom:D
2010. júl. 16. 15:18
5/11 anonim válasza:
Egyél teljes kiőrlésű kenyeret, kevés felvágottal, mellé sok zöldséget paprika, paradicsom, uborka... Vagy gyümölcsök, hideg görög dinnye, őszibarack stb, ilyen melegbe nem nagyon kell több, úgyis inkább a folyadék után nyúl az ember :) Vagy egyél halat, húst, párolt zöldségekkel.
6/11 anonim válasza:
nem olyan sokat, viszont ha hosszútávon tudod tartani ezt az életmódot, akkor egyre többet és egyre látványosabban :)de csak szép lassan
7/11 anonim válasza:
az első hülyeséget beszél. a szervezet azután kezd el zsírt égetni hogy a meglévő glikogén raktárok kiürültek, azt meg gondolom ő sem tudja hegy neked mennyi is az a mennyiség. szóval így perchez kötni a mozgást ökörség.
érdemben 1kg max, amúgy lemehet 3 is akár, de az főleg víz lenne meg izom
8/11 A kérdező kommentje:
igazából nincs annyira rossz alakom,de van narancsbőröm és ezért szeretnék vékonyitani minél többet,mert utálom és hiába mozgok sokat meg egész jól táplálkozom nem enyhül..=/
2010. júl. 16. 15:38
10/11 anonim válasza:
Menj ki a strandra és nézd meg, hogy hány alig 40 kilós lányon van narancsbőr :) Szinte csont és bőr, mégis látszik rajta, mindenkinek van, van akinél jobban látszik, van akinél kevésbé. Mozogj, sok folyadék, egészséges táplálkozás, ennél többet sajnos nem tudsz tenni. Ráadásul a pasik azt se tudják sokszor hogy mi az a narancsbőr, úgyhogy ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!