Szerintetek ha diétával kombinálom és hétvégente hosszabb edzéssel lehet ezeknek a 10 perces videóknak hatása?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hulla vagyok hétköznap, hajnalban kelek késő délután érek haza, próbálom egyben tartani a lakást és sokszor még itthon is kell dolgoznom vagy tanulnom. Viszont 10-20 perc szünetet azért én is be tudok iktatni, hétvégén pedig hosszabb mozgást is. Mivel erőnlétem jelenleg nulla ez abból áll, hogy kimegyek anyukámékhoz, ahol van futópad és emélkedőre állítva gyors tempóban minimum 50 percet gyaloglok. Emellé szeretném beiktatni, ezeket a rövid tornákat minden nap. Szerintetek van értelme, ha a cél, hogy a még rajtam lévő fölösleges 1-2 kg zsírt eltüntessem és picit edzettebb legyek? 164 cm vagyok 53-55 kiló között van valahol a súlyom, de ezt úgy kell elképzelni, hogy izom ebből kb 0, minden zsír. Ha úgy alakul igyekszem reggelente néhány jóga gyakorlatot is megcsinálni, de mivel ígyis nagyon korán kelek erre nem visz rá a lélek rendszeresen. Köszönöm a válaszokat.2019. okt. 1. 19:25
2/2 anonim válasza:
A súlyod teljesen rendben van, minden ami mozgás, az jót fog tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!