Van itt olyan aki nem iszik napi 2-3 litert megis fogy?
Figyelt kérdés
neha annyira eroszakkal megy le az a 2liter is..:( de altalaban ket 1.5os vizet megiszok naponta. Mar evek ota igy csinalom. Csak felek hogyha vissza vennek akkor lelassulna az anyagcserem vagy ilyesmi...
2019. szept. 28. 07:47
1/9 anonim válasza:
Mi köze van ennek a fogyáshoz?
A sok ivás hülyeség. amikor fogyóztam, kimondottan kevesebbet ittam, semmi értelme nem lett volna annak, hogy felhalmozódjon a szervezetemben a víz és megdagadjanak a lábaim.
2019. szept. 28. 09:26
2/9 anonim válasza:
Szerintem ennyire nem kell erőltetni, főleg most, hogy már nincs hőség. Én sosem tudtam ennyit inni, mégis lefogytam. A súlyod alapján kell kiszámolni, mennyi víz ajánlott neked, az ételek folyadéktartalma is beleszámít (pl. levesek, gyümölcsök elég sok vizet tartalmaznak).
2019. szept. 28. 09:51
3/9 A kérdező kommentje:
nem is azt gondolom hogy a fogyashoz lenne koze , inkabb hogy sokszor hallja az ember hogy a gyors anyagcsere egyik alapfeltetele a boseges viz fogyasztas. De aztan kitudja ..
Koszi a valaszokat!:)
2019. szept. 28. 10:33
4/9 anonim válasza:
A víz az életünk alapja, minden apró folyamatban részt vesz a szervezetünkben. Az egészségünk érdekében érdemes meginni azt a 2-3 litert naponta. A fogyashoz sok köze nincs, legfeljebb a bőröd és a naramcsborod is szebb lesz több víznél.
Egész nap elosztva simán kijönne a 2-3 liter, próbáld bevezetni az életedbe. Már rögtön felkelés után igyál egy pohárral és így tovább.
2019. szept. 28. 12:45
5/9 anonim válasza:
Én is kevés vizet ittam régen. Aztán a feleségem nyaggatására vettünk egy fordított ozmózisos víztisztítót. Annak teljesen más az íze, valahogy sokkal lágyabb, itatja magát. Azóta a gyerekeink is sorban állnak a kis csapnál.
Esetleg keress valakit a közeledben, akinek van ilyenje és pár napid próbáld ki, hogy csak azt iszod.
2019. szept. 28. 13:58
6/9 A kérdező kommentje:
mint irtam megszoktam inni :) csak hogy neha nem esik jol...
2019. szept. 28. 14:17
7/9 anonim válasza:
Én hallgatok a testemre. Ha nem esik jól valami, nem erőltetem. Napi 1,5 liter is bőven elég egy olyan napon amikor nem edzettél stb. Amúgy ha elosztod, szépen fogy az. De a súlyvesztésnél nem játszik szerepet.
2019. szept. 28. 17:35
8/9 anonim válasza:
Ez egy babona, hogy 2-3 litert kell inni, semmilyen orvosi szakkönyvben nem találod. Eleve egy csomó mindentől függ a folyadékigény. Ne kínozd magad; mivel élsz és jó egészségnek örvendesz, nyilvánvalóan elég az, amennyit megiszol. Ha nem elég, szomjas vagy. Nem hülye a szervezet. (Egyébként most éppen én is fogyok, és messze nem iszom a kérdésben szereplő mennyiséget.)
2019. szept. 28. 19:25
9/9 anonim válasza:
Ez egyébként emberfüggő, hidd el, hogy a te saját szervezeted tudja, hogy neki mennyi vizre van szüksége. Ha szomjas vagy nem hiába jelez a tested de erőszakkal nem kell inni, érezni fogod, hogy mikor kell innod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!