Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Norbi Etetés c....

Mit szóltok a Norbi Etetés c. könyvéhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne etesd Norbit!
2010. júl. 15. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi a Norbi legújabb könyvére gondoltam.Vagy csak ő akar etetni minket az update-tel?Ezen szoktunk a párommal vitatkozni,szerinte csak egy jó üzlet az egész.Szerintetek?
2010. júl. 15. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
hát, az biztos, hogy nem tudod kienni a vagyonából! ;)
2010. júl. 15. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát őszintén nem olvastam még, de ettől függetlenül elmondok neked egy észrevételt. Az Update termékekkel tisztában vagyok + Norbi tornájával is. Számos embernek állitólag használt mindkettő, legalább 1-2 kiló lement róluk , bár az is lehet, hogy nagyon kövérek voltak és ezért.

DE : Magyarországon még mindig rengeteg a túlsúlyos emberek száma, a túlsúlyos gyerekek aránya nő és érdekes, hogy Update boltok már szinte az egész országban találhatóak. Másrészt, más országokban, mint pl. Japánban, az emberek csupán 3%-a túlsúlyos, és Update-ot biztos nem láttak, Norbiról sose hallottak.

Magyarország a 8. helyen áll az elhizási statisztikában, ezek után kinek van még kedve Norbi féle könyvet olvasni és még hinni is neki ?

Az én véleményem az, hogy Norbi még nem elég idős, a felesége sem az, tehát még nem érhette utol őket a termékeik mellékhatásai, de sosem késő. Másrészt pedig nem hiszem, hogy az Update lenne a jó módszer egy egészséges élethez, sem Norbi más találmánya. Valahogy műnek tűnik az egész és hamisnak.

Másrészt pedig, Norbi ezzel foglalkozik. Könyvet irni nem nehéz, minden ellenkező véleménnyel ellentétbe. A legtöbb ember le sem ellenőrzi a könyben talált adatokat és ezt a szerzők is jól tudják, főleg azok, akik vagyonra és hirnévre vágynak. Nekem legalábbis ez a véleményem

2010. júl. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!