Mit szóltok a Norbi Etetés c. könyvéhez?
Hát őszintén nem olvastam még, de ettől függetlenül elmondok neked egy észrevételt. Az Update termékekkel tisztában vagyok + Norbi tornájával is. Számos embernek állitólag használt mindkettő, legalább 1-2 kiló lement róluk , bár az is lehet, hogy nagyon kövérek voltak és ezért.
DE : Magyarországon még mindig rengeteg a túlsúlyos emberek száma, a túlsúlyos gyerekek aránya nő és érdekes, hogy Update boltok már szinte az egész országban találhatóak. Másrészt, más országokban, mint pl. Japánban, az emberek csupán 3%-a túlsúlyos, és Update-ot biztos nem láttak, Norbiról sose hallottak.
Magyarország a 8. helyen áll az elhizási statisztikában, ezek után kinek van még kedve Norbi féle könyvet olvasni és még hinni is neki ?
Az én véleményem az, hogy Norbi még nem elég idős, a felesége sem az, tehát még nem érhette utol őket a termékeik mellékhatásai, de sosem késő. Másrészt pedig nem hiszem, hogy az Update lenne a jó módszer egy egészséges élethez, sem Norbi más találmánya. Valahogy műnek tűnik az egész és hamisnak.
Másrészt pedig, Norbi ezzel foglalkozik. Könyvet irni nem nehéz, minden ellenkező véleménnyel ellentétbe. A legtöbb ember le sem ellenőrzi a könyben talált adatokat és ezt a szerzők is jól tudják, főleg azok, akik vagyonra és hirnévre vágynak. Nekem legalábbis ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!