Hasból, combból hogyan adjak le? Mert így sem vagyok valami súlyos emberke.
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy a folyamaots sztressz miatt a zsír a hasra és a comb belső felére megy. Nálam így van. Már pár hónapja biciklizek és normálisan eszem, de ezekről a helyekről mégsem megy le. Félek, ha többet fogynék, akkor valami bajom lenne, mert így se valami sok a súlyom. 48 kg vagyok az 159 cm. Szerintem nem beképzelem, sajnos a zsír tényleg ezen a két helyen van. Napi 1 órát szoktam biciklizni. Reggelire általában müzlit eszem, uzsonnára joghurtot vagy valamit, ebédre ami van, vacsorára pedig saláta, joghurt vagy valami könnyű. Szerintetek mit csináljak?2010. júl. 15. 11:17
1/7 A kérdező kommentje:
Kb. 3 hónapja próbálok fogyni, de csak nem sikerül a hasamról. Máshonnan fogytam, csak onnan nem. :(
2010. júl. 15. 11:19
2/7 A kérdező kommentje:
Elírtam pár szót, ne haragudjatok, csak gyorsan írtam.
2010. júl. 15. 11:20
3/7 anonim válasza:
napi egy óra bringázás mellett nincs rajtad egy gramm felesleg se....
képet raksz be magadról?
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig elhiheted, van. :( Mindjárt.
2010. júl. 15. 11:24
5/7 A kérdező kommentje:
Inkább nem rakok fel, nem szeretném hogy meglássanak ismerősök, bocsi. :(
2010. júl. 15. 11:29
6/7 anonim válasza:
fej nélkülit, hasadról meg a combodról mondjuk, arról nem ismer fel senki....
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi de azért mégsem szeretném..
2010. júl. 15. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!