Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van tesóm és én köztem...

Miért van tesóm és én köztem ennyire nagy különbség? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

Én 2 évvel időseb vagyok a húgomtól , míg én 47 kg vagyok , addig ő 58 kg.

Mindketten alacsonyabbak vagyunk .(160cm)

Lényeg hogy tesóm az úgy fogyózik hogy konkrétan éhezteti magát. 1 nap egyszer eszik és baromi keveset , és nem megy le róla egy kiló sem.Semmi alakja nincs , úgy egybe van az egész teste és kész se feneke se dereka . Ez őt is zavarta mindíg .Meg az is hogy nekem soha nincs ilyen problémám .

Én egész életemben mindent megettem , most is a legzsírosabb kajáktól kezdve mindent megeszek 20 évesen , soha nem éheztettem magam de mégis 46-48 kiló között voltam mindíg. Ha a héten 2 étkezést kihagyok, az már a mérlegen is látszik .

Miért van ez ? Más talán a genetikánk ? Vagy valamit tesóm rosszul csinál? Édes testvérek vagyunk egyébként.

Tudnátok ajánlani valami fogyókúrát ami be is válik e helyett az éhezés helyett? Mert már nem bírom nézni komolyan, hogy így próbál fogyni, és szerintem súlyos következményei is lesznek , ha nem eszik rendesen.

És ugye ezt ő már nagyon régóta csinálja, és mindíg fáradt . De hát én nem is csodálkozom rajta , ha én sem ennék én is fáradt lennék. És még sem látja be hogy ez így nem jó, és nem is lesz jó. Valami tanács!?

2019. szept. 14. 16:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam *150 cm a magasságunk
2019. szept. 14. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Más a genetikátok ennyi; az, hogy testvérek vagytok nem azt jelenti, hogy klónok is vagytok.

Egyébként a koplalás maradandóan károsítja az anyagcserét, hízékonnyá teszik csak az embert.

2019. szept. 14. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
8-10 kg + súly ami a tesódon van nem vészes, azzal lehet élni. a koplalás viszont örökre tönkreteheti.
2019. szept. 15. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!