A barna illetve rozs kenyér mennyire hízlal?
Figyelt kérdés
Ugyanannyira hízlal, mint a fehér kenyér, csak egészségesebb?2010. júl. 14. 20:06
2/7 anonim válasza:
figyelj ha fogyni akarsz akkor csak reggel egyél ilyet én is azt eszem! Ebédre és vacsorára már ne egyél kenyeret!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat
igen, fogyni szeretnék, de egészségeseben is élni
pl ma ettem ebédre rozskenyeret csirkemellel
nincs mindig itthon saláta, meg hasonlók, szal maradt a kenyér
2010. júl. 14. 20:20
4/7 anonim válasza:
csak reggelire egyél kenyeret. köretkènt semmiképp ha fogyni akarsz.
5/7 anonim válasza:
Tök mindegy, milyen színű, attól, hogy barna vagy éppen rozskenyér, nem lesz kevésbé hízlaló, bár egészségesebb jóval, mint a fehér, ez tény. Ami valamivel kevésbé hízlal, az a teljes kiőrlésű kenyér. De ezt is legjobb délelőtt enni, legkésőbb ebédre.
6/7 anonim válasza:
én ma felcseréltem az ebédet a reggelivel (reggeli volt sültcsirke rizzsel pároltzöldséggel ebéd meg a szendvics rozskenyérből) (strandra azt lehetett kivinni egyszerűbben :D) szerintem semmi katasztrófa nincs belőle, nem kell fél kilót betömni belőle, és nem lesz baj :) meg a kenyér legalább hosszú időre laktat
7/7 anonim válasza:
A barna kenyér tulajdonképp fehér kenyér manapság, csak színezve van egy kicsit, a rozskenyér már egy fokkal jobb, de ha már ilyesmiben gondolkozol, akkor keres teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret, az a legjobb, és tényleg csak reggelire, ebédre és vacsira már ne! Köretnek lehet alkalmazni zellerkrémet (megfőzöd és turmix - nekem ez helyettesíti a krumplipürét, ízesítem mindennel, és ténlyeg finom, és nem is drága ugyebár :)) L27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!