Ezt a hasat, mennyi idő lenne kb ledolgozni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit szebb, nőiesebb ruhákat hordani, de sose figyeltem oda mit eszek. Az utobbi fel év alatt meg felszaladt egy jópár kiló.
2019. szept. 11. 17:58
1/6 anonim válasza:
Milyen étrendet követnél? Mit sportolnál? Mennyit? A ledolgozás alatt kisebb hasat, lapos hasat, vagy szinte kockás hasat értessz? Ezeket ha megválaszolod is csak nagyon durva becslést lehetne adni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vagyok otthon az étrendekkel, de az fix, hogy száműzném a cukros üditőket, a fehérkenyeret, meg a csokikat, meg egyéb, durván hízlaló cuccokat. Lapos hasat, kockás nem kell.
2019. szept. 11. 18:16
3/6 A kérdező kommentje:
Sportolni.. Konditeremre nincs pénzem, szóval keresnék egy edzos alkalmazást, vagy ilyesmit
2019. szept. 11. 18:17
4/6 anonim válasza:
Ez még simán egy nőies has. De ha le akarod dolgozni, akkor diéta és aerob edzés, és kb. 8-12 hónap. Előbb csak az egyiken változtass, pl. kezd el edzeni. Utána jöhet a kaja.
5/6 A kérdező kommentje:
Egy hónap mulva mennek ruhaprobara, kb mennyi mwhet le addig?
2019. szept. 12. 14:51
6/6 anonim válasza:
Első héten akár 2-3kg is a víz és a belek kiürülése miatt, utána pedig 1kg/hét. Úgy számolj hogy durván 7000 kalória 1kg zsír, tehát ha napi 700 minuszban vagy és minden nap mozogsz, akkor meglehet a heti 1kg. És a kevés evést is úgy csináld, hogy közel egymáshoz, tehát mondjuk reggel 8-kor reggeli, utána délután kettőkor ebéd és aznap már csak vizet iszol.
Nekem ezzel a módszerrel fél év alatt 25 kilótól sikerült megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!