Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj, ha nem nagyon megy most...

Baj, ha nem nagyon megy most a mozgás?

Figyelt kérdés

ebben a nagy melegben egyszerűen nem tudok sportolni. korábban minden nap futottam, bicikliztem, és tornáztam is, de most a tornán kívül egyik se megy, mert rosszul leszek, folyik rólam a víz, nem bírom a nagy meleg miatt. (szúnyogokat nem is írom) a beltéri torna időtartama és intenzitása is eléggé lecsökkent. nem fogyókúrázom, leadtam már a feleslegemet, most csak megtartani szeretném a súlyomat. el fogok hízni, vagy el fogok "puhulni", ha most pár hétig egy kicsit hanyagolom a mozgást? az étrendemen nem változtatnék semmit.

egyébként ma reggel felkeltem hajnalban, hogy még a hűvösben, reggeli előtt fussak, de borzalmas volt, a legkevésbé sem élveztem, és szerintem ennek így nincs nagyon értelme. ez gáz?

16/L

2010. júl. 14. 17:14
 1/8 A kérdező kommentje:
úszni elmennék, de nincs rá lehetőségem.
2010. júl. 14. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, egy-két hét pihenő simán belefér, ennyi idő alatt még senki sem hízott el. :) Ha a sportolásra szánt időt nem csokievéssel pótolod, akkor nem lesz gond. :)
2010. júl. 14. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
nyugi, nem lezs gond! :) max a kajából picit vegyél vissza, de sztem még az is fölösleges:) elmeséled hogy fogytál le?
2010. júl. 14. 17:21
 4/8 A kérdező kommentje:
hát nem ilyen 90 napos meg atkins meg nemtudommilyen csodadiétákkal :D csak egész egyszerűen rendszereztem az étkezésemet, szerintem nagyon fontos, hogy minden nap ugyanakkor legyenek a főétkezések. nincs fehérkenyér, tészta, krumpli, édesség. sok zöldség, gyümölcs, sovány hús, teljes kiőrlésű gabonák, és mozgás. ennyi kell a fogyáshoz, nagyon egyszerű volt. nem értem ezt a sok embert ezekkel a koplalós, napikétkekszésegyalma szarságokkal. akarat és kérdése az egész. bár lehet én könnyen beszélek, nem volt olyan sok, csak 6-7 kg.
2010. júl. 14. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ügyesen csináltad, gratulálok. Végre egy normális fogyókúrázó! :) Én ugyanilyen módszerrel fogytam 25 kilót. Annyi volt az eltérés, hogy néha eszek krumplit is, igaz csak hajába sültet, és abból is csak egy darabot, meg tésztát is eszek néha, de keveset és teljes kiőrlésű tönkölytésztát.

2010. júl. 14. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:

itt ki tudod számítani, mennyi kalória kell nagyjából ahhoz, hogy ne hízz (szóval tartsd ezt a súlyod): [link]

ez jó kiinduló pontnak. :)

meg igen, próbálj továbbra se zabálni. (néha-néha valami csoki belefér, vagy most fagyi, ebben a melegben.)

egyébként én nekem is van havonta 5-7 nap (a menzesz alatt), amikor egyáltalán nem tornázom. sőt, múltkor ez a kis pihi 2 hét volt, és pont ez után vettem észre, hogy megint fogytam. szóval ha kihagysz most 1-2 hetet, nem lesz semmi baj :)

(amúgy sem szükséges minden nap ugrálni, heti 3-4 alkalom bőven jó, ha az intenzív)

2010. júl. 14. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
nagyon ügyes vagy:-) csinálj R.Rékát vagy Bíró Ica 1 et! Ez utóbbi retro, nem tudom mennyire jön be, nekem nagyon tetszik. 2-3 naponta! És a kaja maradhat így.
2010. júl. 14. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Tök ügyes vagy!!!!:):)

Amúgy meg a kérdésedre válaszolva: szerintem ez nem nagy gond, én is nagyon várom már, hogy vége legyen a hőségnek, és újra sportoljak normálisan. Merthogy velem is ez van:D

Szerintem ha kicsit lehűl a levegő (este, reggel)menj sétálni. Az is több, mint a semmi;)

2010. júl. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!