Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el a diétámat?

Hogyan kezdjem el a diétámat?

Figyelt kérdés
A diétám megvan, tudom mit hogy kell már egyszer alkalmaztam, de a kérdés hogy hogy kezdjem el, mert nagyon nehezen tudom rávenni magam és sokszor 1nap után már rendelek pizzát vagy hambit, hiába akarom nagyon mindig félbe hagyom már az elejénxd elég határozatlan vagyok most de ötleteket/tippeket várok, előre is köszi

2019. szept. 2. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell elkezdeni valamit, hogy veszel egy nagy levegőt, és akkor 3... 2... 1...

Hajrá!

2019. szept. 3. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gyorsan feladod, akkor vagy az akaraterőddel van a baj, vagy a diétáddal. Leírhatnád, milyen módszerrel próbálkozol.
2019. szept. 3. 08:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ilyen hamar feladod, akkor vagy még nem akarod eléggé, vagy mégsem megfelelő annyira a módszered.

Nàlam az alkalmazott módszerekkel volt a fő gond. ( Koplalàs, drasztikus fogyókúràk, kalóriamegvonàs) nem vàltak be...màsképp csinàlom, és nem is akarom màr a régi életmódomat, nem hiànyzik. Az új étrendemmel jobban érzem magam, nincs koplalàs, szóval nincs miért abbahagyni.:)

2019. szept. 3. 15:09
 4/6 A kérdező kommentje:
3.kommentelő üzenetben le tudnád írni hogy neked milyen az új étrended? Amúgy igen meglehet hogy az én diétámmal van a gond, mert elég sok benne a koplalás/éhezés
2019. szept. 3. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy jó tipp: ahelyett, hogy rendelnéd a pizzát, inkább készítsd el egészséges recept alapján.

Mandulalisztből legalább olyan finom tésztát lehet sütni, mint amilyen a búzalisztes méreg.

Paradicsomot is “főzhetsz be” egy kevés olívaolajjal, olasz fűszerekkel, és azt raksz rá, amit akarsz.

2019. szept. 9. 17:51
 6/6 ggmac válasza:

Itt vagy a motivációd kevés, vagy pedig az akaraterőd.

Úgy, hogy elhatározod, hogy na, holnaptól diétázom, de nincs benne semmi konkrétum, annak nincs értelme. A felkészülést fejben (és lélekben) kell elkezdeni.

Kell:

Időrend: Kezdete és vége:

Cél: Mit akarok elérni a végére?

Étrend: Milyen diétát fogok követni?

Ezt még meg lehet fejelni egy edzéstervvel, valamint készíteni egy tervet a diéta utánra is, hogy hogyan lesz utána.

2019. szept. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!