Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiznak el a kamaszok...

Miért hiznak el a kamaszok egy bizonyos kor után?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy aki pl 13 èvesen nagyon szép, az egy idő után, mire felnő a normál testalkatra ráhízik egy picit, és úgy husisabb lesz.

Ez miért van?

Nem tudnak mértéket tartani a kamaszok nagyrésze?

Természetesen ilyen az anyagcserénk?

Én látom rosszul?

Van kivétel is, de én ezt vettem észre.

A vékonyabb lányokra ez nem jellemző, sem a pufibbakra ezért is merült fel bennem a kérdés.

2019. aug. 24. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi korban egész nap kint futkorásznak, az étkezésüket a szülők irányítják (nem ehetnek szemét kaját, nincs süti ebéd előtt stb). -akiknél ez nincs, azok kicsiben is kövérek.

Kamaszkorban, 12-13 éves koruktól már maguk döntenek az étkezésükről, van zsebpénzük, amiből mekizhetnek.

Sok kamasz ilyenkorra megunja a gyerekes játékokat, fogócska, bújócska, tengó stb. és beül a gép elé, ahol el is rágcsál valamit.

A mozgás kifúj a testiórában.

Így pár év alatt simán el lehet hízni. A szerencsésebbeknél csak a gimi után jön (engem az egyetemen ért utol).

Kényelmes,inaktív, tespedős kajadús életmód.

Azokkal a gyerekekkel, akik vékonyak voltak de meghíztak kamaszként, szerintem ez történt.

2019. aug. 26. 13:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor valószínűleg jól gondolkodtam.

Akit kérdésemmel megsértettem, attól elnézést...

2019. aug. 26. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11es jól mondja, mondjuk én most fiúkra gondolok. Nálunk a haveri társaságban kb mindenki meghízott kicsit mikor kamaszodni kezdtünk. Hirtelen menőbb volt egy padon ülni és bandázni, vagy otthon gépezni mint mondjuk focizni menni. Nem számított cikinek ha hasad nőtt mert mindenki másnak is. Ilyen cinkostárs feeling volt kb egymást vittük a rosszba.

Persze aztán volt aki lefogyott és gyúrni kezdett, volt aki megmaradt ilyen éppen csak kicsit túlsúlyosnak, de olyan is volt aki nagyon meghízott még utána

vegyes

2019. aug. 26. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azután híztam el nagyon gyorsan és nagyon jelentősen miután véget ért a középiskola. És szerintem erről részben a mindennapos tesi tehet, pontosabban annak az abbahagyása. Az ugyanis felnyomta az étvágyam utána meg a suli után semmit se mozogtam, de az étvágyam megmaradt. És 1 év alatt föl is szaladt 20 kiló. Igaz, eleve sem voltam vékony. De olyan hatalmas hízást előtte nem hoztam össze.
2019. szept. 16. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!