Diéta alatt mit rágcsálhatok az esti tévézés közben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 17:12
1/9 anonim válasza:
szeletelj uborkt és paradicsomot magadnak,én úgy vettem sézure,h telít...vagy 1-2 db alma felszeletelve és szórj rá fahéjat
2/9 anonim válasza:
répát, karalábét, almát, zellerszárat....
3/9 A kérdező kommentje:
napraforgómag esetleg vagy mazsola????
2010. júl. 13. 17:20
4/9 anonim válasza:
Norbis sajtos tallér,nagyon finom-és nem drágább,mint az egészségtelen chips.Én 230-ért veszem,persze,nem minden nap,olykor-olykor.
Na,és persze almachips(te is ki tudod szárítani otthon),vagy zöldséghasábok.
5/9 anonim válasza:
olivabogyó fetasajttal fogpiszkálóra szúrva*.*
borsó:P
ízesítetlen mandula,kesudió
étcsokifalatok
6/9 anonim válasza:
sótlen napraforgó és a mazsola is mehet
7/9 anonim válasza:
hát én se nem tv-zek, se nem rágcsálok unalmamban (viszont ha eszek akkor nincs megállás :S) szerintem borsó, répa jöhetnek, azokat jó elnyammogni.
8/9 anonim válasza:
Cukormentes rágó. :D Nem vicc, én ezt csinálom, mert folyton ehetnékem van. Nem vagyok éhes, eszek napközben rendesen, változatosan étkezem, de valahogy mindig rágcsálhatnékom van. Ezért állandóan rágózom, vagy iszok. Persze vizet. :D
9/9 anonim válasza:
A napraforgómag és mazsola nem jó ötlet, mivel egyik sem túl diétás. Inkább répát vagy más zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!