Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kapom mindig a megjegyzést?

Miért kapom mindig a megjegyzést?

Figyelt kérdés

3 hónapja már, hogy odafigyelek az étkezésemre. Tényleg látszik is az eredmény, én is látom magamon, pedig eszméletlen kritikus vagyok magammal kapcsolatban és a legközelebbiek is észrevették, hogy az alakom pozitív irányban sokat változott.

Sosem voltam kövér, inkább husis. Viszont biztos vagyok benne, hogy mentek le centik. Jobban áll rajtam minden, jól is érzem magam.

De! Azóta csak sorra a "negatív" megjegyzéseket kapom (vagy csak én veszem fel? Nem tudom...). E hónapban a 3.embertől, aki azt jegyezte meg, hogy "jó húsban vagyok", vagy hasonló. Nekem ebből az jött le, hogy kövérnek lát... Egy másik ismerősünk azt hitte terhes vagyok, hogy "ki vagyok kerekedve", mert olyan ruha volt rajtam, ami mell alatt volt megkötve. Lényegtelen, nem tudom mitől látott kövernek, tényleg, mondhatni is, h lapos a hasam... A melleim sokat duzzadtak februártól mert elkezdtem tablettát szedni. Ez bennem okoz is némi zavart, mert aranytalannak látom magam. Komolyan, nem értem :/ Annyira irritál már ez, hogy mindenkitől ezt kapom. Én elfogadtam, h sosem leszek nádszál vékony, nem is az a célom. De az alkatomhoz képest motival amit eddig elértem, de az ilyen megjegyzések vissza húznak. Úgy érzem, hogy "feleslegesen kínzom magam".. Tényleg, van önkritikám bőven, bevallom ha elengedtem magam és híztam! Szóval nem vagyok elfogult...

Mit tegyek?

2019. aug. 22. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy akik beszóltak, nem 3 hónapja láttak, hanem régebben. Talán más volt nekik a viszonyítási alap.

Hány centi és hány kg vagy Kedves Kérdező jelenleg?

2019. aug. 22. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pont olyan alkat vagyok, mint te. Egyet tehetsz: fogadd el magad és tojd le mások véleményét. Mindig lesznek, akik kritizálnak. Tudod kik kritizálnak? Akik önmagukkal is elégedetlenek. Én is túl sokat adtam mások véleményére, ebbe bele lehet bolondulni. Úgyis mindig lesz, aki belédköt. Amikor husi voltam, azzal szivattak. Lefogytam, akkor azzal cseszegettek, hízzak, milyen gebe vagyok. Tojd le. Magadnak tetsszél és ez ki fog sugározni a környezetedre is.
2019. aug. 22. 22:10
 3/7 A kérdező kommentje:

167 cm vagyok és jelenleg 65 kg. 68-rol indultam. Igazából már "csak" formasodni kell, tornázni rá súllyal is.

Igen, valahogy túl kell magam dobnom ezen, mert jóra nem vezet... :/

2019. aug. 23. 01:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A súlyod 4%-ot csökkent, az még a külső szemlélőnek nem látványos. Te sem vennéd észre, ha az 1 literes palackban csak 960 ml lenne és azt sem, ha mondjuk egy 200 Ft-os érme ennyivel kisebb lenne.

Valószínűleg azért látnak teltebbnek, vagy terhesnek, mert a melled meg van duzzadva a fogamzásgátlótól. A nagyobb mellet az emberek összekötik a hízással.

Az a lényeg, hogy te jobban érzed magad, hülye emberek hülye beszólásait engedd el. Folytasd úgy, ahogy neked jó.

2019. aug. 23. 06:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Természetesen én sem hiszem azt magamról ennyi fogyástól, hogy top modell vagyok. :-))) Nagyon jól tudom, hogy a célom messze van, és a legkeményebb az alakformálás lesz.

Valószínű igen, hogy a melleim hirtelen megnagyobbodása okozza ezt. Anyukám is említette, hogy ilyen nagy melleim sosem voltak 😂

Viszont nem fogom feladni.. :)

2019. aug. 23. 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A ruhától és a fogamzásgátlótól tűntél terhesnek. A mell alatti behúzás, míg a derék-has tájékon nincs ilyen, gyakori terhesruha típus a kényelem miatt. A fogamzásgátlótól nemcsak a melleid duzzadtak meg, hanem nyilván az arcod is kerekedett. Szóval összkép, ami megtréfálta a másik személyt.

Ha bőven van önkritikád, akkor az is benne van a pakliban, hogy te adod a negatív hatást a mondatokhoz, arra vagy kihegyezve.

2019. aug. 24. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Ez igaz. Folyton erre figyelek, hogy ki mjt mond... Lehet el kellene ezt engednem, a véleményeket
2019. aug. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!