Ezzel mennyi idő alatt látszik a fogyás?
Ma a negyedik napja hogy zöldséget és gyümölcsöt eszem napközben, úgy, hogy ezekkel jóllakom.
Tegnap voltam úszni nagyon sokat, és mindennap sétálok 1-2 órát. Milyen mozgással tudnám még kicsit gyorsítani a fogyást? És mennyi idő alatt látszana?
16 lány 165cm/70kg
nem jo rovid ido alatt sokat fogyni, mert az nem zsirbol, hanem izombol megy le. havi 2 kilo fogyas a jo kb.
es ne igy egyel. egyel 1400 kaloriat kb:hus, tojas, turo, sajt, natur joghurt, zabpehely, halak, tk teszta, zoldsegek, keves gyumolcs, magvak. mozogj emelle, sulyzos edzes/kardio. fel ev, kicsit tobb. nincs "gyorsan jó" modszer, fogadd el.
Ha nem eszel fehérjét, izmot fogsz veszíteni. Emellett a gyümölcsben sok a cukor, ha fogyni akarsz, gyümölcsöt csak módjával!
A bőr kb heti fél kg fogyást tud követni (extra túlsúlynál is max 1 kg). Ha ennél többet fogy, a bőröd megnyúlva marad
Koplalással tönkre vágod az anyagcseréd, vissza fogod hízni amit leadtál, sőt!
Egyél olyan 13000kcalt...
Azzal heti fél kg is lemehet akár.
Dehogy 13.000!
1300 csak félre írtam...
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!