Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mivel motivaljatok magatokat?

Ti mivel motivaljatok magatokat?

Figyelt kérdés

Tartom a dietat es edzem... de neha olyan keseruseg jon ram. 70 kilo vagyok jelenleg (165 centihez), olyan 55 a cel.

Neha teljesen letargiaba esem. Olyan lassu a valtozas, a testem meg olyan gyenge, alig birok 2-3 kmt futni, a sulyokkal is bena vagyok... nem tudom mikor lesz egy jo fenekem a lapostanyer helyett... mas lanyok meg kb ugy szuletnek, hogy semmit nem kell tenniuk a jo alakert, pedig azt es annyit esznek, amit es amennyit akarnak.:( neha olyan irigy vagyok rajuk, hogy nekem meg itt kell kuszkodni egy jo fenekert majd evekig. es neha elmegy a kedvem az elettol is kb.

nektek szokott ilyen lenni? hogy juttok tul ezen?

2019. aug. 15. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A feneked nem a futástól lesz jó.

Szerintem a futást ne erőltesd ha nem esik jól.

Étrendre figyelj plusz mellette heti 2-3x edz valami olyat ami jól is esik. Ha szép kerek popsit akarsz az a súlyzós edzéstől lesz. :)

2019. aug. 15. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:

nem csak a fenek, de nyilvan az a kritikus mert ha siman lefogyok jo fenekem attol meg nem lesz. es igen, sulyzos edzes tudom, de rajtam van kb 15-20 kilo zsir is szovak futni is kell.. legalabbis kardiozni valamit..

csak neha olyan nehez, futas kozben is az van bennem, h mas csajok most epp fagyiznak es soha nem kell futniuk, megse olyan tehenek mint en:/

2019. aug. 15. 17:55
 3/9 anonim válasza:
100%

Úgy, hogy nem pesztrálod magad hülye gondolatokkal amik leszívják az energiád. Kit a f.zt érdekel, hogy más lányok milyen adottságokkal születtek?

Mikor kezdted az életmódváltást? Mennyi kalóriát viszel be és milyen ételeket eszel?

Ha egy jól összerakott életmódváltó programot követsz akkor a testednek nagyon minimális jelzései lesznek, amikhez pár hét alatt hozzáfog szokni. A többi fejben dől el, idővel a gondolkodásod is hozzáformálódik az új életmódodhoz, az egészséges étkezések és a rendszeres mozgás pedig alapból pozitív hatással van az emberre, ami mind közérzetileg, mind gondolkodásban is mutatkozik. Feltéve, ha törekszel a gondolkodásodon javítani, ez nem azt jelenti, hogy tükör előtt szajkózod magadnak, hogy milyen rohad boldog vagy, hanem azt, hogy belátod és elfogadod, hogy az életmódváltás bizonyos lemondásokkal jár, ezt nem lehet megkerülni. Szintén belátod, hogy a fenn leírt gondolatmenetnek az égadta világon semmi, de semmi értelme nincs, egyedüli hatása az ilyesfajta gondolkodásnak az, hogy alacsony energiaszintű állapotba kerülsz és még az élettől is elmegy a kedved, innen pedig már csak egy lépcső, hogy magadba tömd az egész hűtőt. Tehát amint azon kapod magad, hogy ilyen baromságokon töröd a fejed tudatosítsd, hogy az égvilágon semmi értelme nincs és csakis negatív hatása lesz. Az ilyen üresjáratú hülyeségek helyett pedig végezz valami értelmes elfoglaltságot.

2019. aug. 15. 17:58
 4/9 A kérdező kommentje:

hat par honapja, fel eve, kb. 80 kilorol indultam. de volt kozben par het visszaeses, a mult het pont ilyen volt, rokonok voltak itt es 8 emberre a fozes meg mittudomen, fura lett volna mas konyhat vinni kulon. annyi akaraterom van, hogy magamnak nem veszek peksutit, csokit ilyesmit, de most itt ki volt rakva minden ugye, es zabaltam is...

amugy normalis napokon 1300-1400 kaloriat eszem egeszseges etelekbol, pl ma reggel natur joghurt, zabpehely, kiskanal mez, ebed hazi keszitesu tk pita, hazi humusz fustolt lazac, nasi 1 oszibarack, uzsi protein shake es vacsorara fott tojas.

csak ma baratom is mondta, h szerinte jott vissza abbol amit fogytam - gondolom az 1 heti habzsidozsi hatasara. es most kiakadtam kicsit, h en 1 szhar hetet nem engedhetek meg, mas meg 1 szhar eletnyi kajatol is jobban nez ki mint en.

na mindegy ez tenyleg nyavogas, de egyszeruen melypontra kerultem.

2019. aug. 15. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Nulla cukor, minőségi szénhidrát.

A 2-3 km nagyon is jó. Váltogatsd gyorstempójú sétával,az is szuper.

Ne a kilót nézd,irreleváns. 173 cm vagyok és 79kg. Vékony és szálkás látványra,mert a minden napi edzés és a napi 8km gyors séta megteszi a magáét.

Mi a lapos neked? Mert ha a cél a torz buboréksegg,akkor egy normál fenék is laposnak tűnhet a szemedben.

2019. aug. 15. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

29-et fogytam eddig. A motivációm a jövő, hogy hogyan fogok kinézni, (Izmot is szedtem fel, bár nem tudatosan, azt fogyás után akartam), valamint az eddig elért eredményeim. Ha ezekre gondolok, edzés közben sűrűn eszembe jut, és mégjobban beleadok mindent. Motivál a ruháim méretének csökkenése, és a fürdőruha amit jövő nyáron hordhatok.

Az àllóképesség javulása amit észrevettem, az is iszonyat jó érzés például. És ilyenkor én csak többet és jobbat akarok kihozni magamból. Ami új erőt ad. Rájöttem hogy nálam ez egy körforgás, amit én irányítok. Mert ha már az említett új erő megvan, akkor eredményesebb leszek (amennyiben jól is csinálom) s ismét ott tartok hogy örülhetek az újabb mínisz kilóknak vagy az egyel kisebb ruhának stb.

Azt, hogy ki hogy néz ki hozzám képest, már egy jóideje nem nézem. Attól én sem vélonyabb, sem szebb, de kövérebb és rondább sem leszek. Ki kell zárnod ezeket, hisz ez most csak rólad szól. Fókuszálj a céljaidra! Sok sikert! Egyébként pedig gratulálok az eddigi elért eredményeidhez!:)

27/N

2019. aug. 16. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
22 kgt fogytam eddig, szénhidràtszegény zsírban és fehérjében gazdag étrendet tartok lassan fél éve, heti hàromszor egy óràt mozgok. Egyre jobban érzem magam. Az én motivàcióm az, hogy nem akarok meghalni a kövérségtől. Röviden és tömören ennyi. Bőven elég. A külsőm, mint olyan, annyira nem izgat, nem motivàl eléggé. Az életem annàl inkàbb. Én extrém nagy súlyból kezdtem neki az életmódvàltàsnak.
2019. aug. 16. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én más cipőnen járok egy kicsit mint te, de mégse. Régen gimi elején nagyon alacsony voltam, és elég túlsúlyos is. 9-be kötelező úszás volt, éd utáltam mert nem tetszett a testem ezért elkezdtem fogyókúrázni. Addig minden sz@rt megettem, főleg zsíros kajákat, édességeket nem szerettem annyira. Októbertől kb márciusig 800-1000kcal éltem naponta. Se erőm nem volt se jól nem éreztem magam. Mindig fáztam, a testemnek egyszerűen nem volt mit használnia. Azt a 800-1000 kalóriát mellesleg 1 étkezésben vittem be egy nap és kész. Igaz lefogytam, de izmaim is szinte teljesen lementem rólam, enyhén skinny fat lettem. Aztán abbahagytam ezt a hülyeséget, mert már nem bírtak tovább. Akkor kezdtem el nőni, ugyhogy igazábol felesleg nem jött vissza, de nagyon vékony maradtam, túl vékony. Elkezdtem kondizni, mellette 3 nap futok egy héten, ès persze normálisan eszek 2500-3000kalória simán megy egy nap. Futni olyan 10-15kmek mennek. Eleinte a motiváció adta magát, mert át akartam alakulni, ez most is megvan, de mostmár mellé jött az is, hogy amit eddig elértem, azt kár lenne eldobni. A futást élvezetből csinálom nem kényszerből, annak ha szenvedsz nem sok értelme van.
2019. aug. 16. 21:19
 9/9 Bzs03 ***** válasza:
100%

"A vekony nok jol neznek ki ruhaban. A fitt nok jol neznek ki ruha nelkul"

Semelyik vekony baratnod nem fog jobbab kinezni mint te mert te teszel a celjaidert. Az izmot nem osztjak csak ugy boldog boldogtalannak , kemeny munka kell a megszerzesehez. Ugyh motivaljon az h te mindennap teszel az egeszsegedert:)

2019. aug. 18. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!