Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is a karamella...

Szerintetek is a karamella íze a legfinomabb a világon?

Figyelt kérdés
Hogy tudnék megálljt parancsolni az állandó édesség ehetnékemnek?
2019. aug. 10. 13:17
 1/9 anonim válasza:
:O én szeretem a karamellás milkát az a kedvencem
2019. aug. 10. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem észre, hogy különböző embereknek különböző az ízlésük. Biztos vagyok benne, hogy valaki a komló keserű fanyarságát a sörben jobban kedveli, mint az égetett cukrot. Emellett én nagyon ízletesnek tartom a sós karamellát.

Ha választani kéne, hogy egy kehely (sós, vagy sótlan) karamell fagyit, vagy egy friss cézár salátát ehetek ugyan annyi pénzért, a salátát választanám egy rozé kisfröccsel.

Tehát van, amit többre tartok a világon, mint a karamell íze.

2019. aug. 10. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Őszintén szólva nàlam igen. De szerencsére talàltam rà megoldàst, és még fogyni is lehet mellette:) Az íz pedig ugyanolyan.
2019. aug. 10. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Elárulod kedves utolsó, hogy mi az?
2019. aug. 10. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem hiszem hogy a nevét le lehet írni a reklàm miatt, de egyfajta diabetikus cukorkàról van szó, karamellàs . Napi 2-3 szem simàn belefér. Az íz megvan:) de van csokisban, cseresznyésben is.
2019. aug. 10. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az.

De ettől függetlenül nekem is van addiktív ételem és ha rövid ideig (fogyokúra alatt) nem szeretnéd enni fogadja valakivel, hogy megállod és onnantól meglessz a motiváció hogy el se kezd enni. Nekem ez vált be nagyon...

2019. aug. 10. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én gyűlölöm a a karamellt, sosem bírtam megenni vagy inni bármi karamellásat.
2019. aug. 11. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
m o g y o r ó v a j !
2019. aug. 11. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Sós mogyoró karamellával, csokival

Snickers

Karamellás mogyorós Milka

Kinder Maxi King

Na ezek hiányoznak, ezek a kedvenceim. Mindenre van alternatíva persze. De ezekre sajna még én nem találtam.

2019. aug. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!