Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez vajon elég lesz?

Ez vajon elég lesz?

Figyelt kérdés

1 hete kezdtem el edzőterembe járni. Úgy tervezem hogy heti 5 alkalommal fogok menni mininum, amit eddig be is tartottam.

Emellett az étkezésemen is változtattam egy kicsit. Kezdetnek annyi hogy nincs itthon semmi nasi - csipsz, csoki, keksz SEMMI. Ha nassolni támad kedvem akkor inkább megeszek egy almát vagy elrágcsálok egy répát, retket ilyesmit.

A fő cél hogy fogyjak - enni eleg lesz? Fogyni fogok ettől? Vagy esetleg még másra is oda kell figyelni ezek mellett?

Válaszokat előre is köszi! :)

2019. aug. 10. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz elég. Szenvedni fogsz és nem fogod bírni. Én a heti 5 napot tartanám, de nem lennék ennyire szigorú a kajával. Illetve azt nézném meg, hogy mit ettem eddig és mennyit kéne ahhoz hogy fogyjak.

A leírtak szerint az a terv hogy ne legyen otthon nasi? Az édeskevés, ha az agyad akarja és az akaratod kevés.

Azt mondanám, hogy első körben azt kell eldöntened miért akarsz fogyni. Aztán hogy mennyit szeretnél, meg kéne tapasztalni, hogy ezt hogy tudod úgy elérni, hogy úgy is maradjon, azaz hogy jól érezd magad az új rendszerben és ne akarj később sem nasizni. A nasi önmagában nem probléma. A probléma az, hogy túl sokat eszel belőle. Az igazi nyertes előtt lehet 5 tonna válogatott nasi, akkor sem fog elhízni. Ha érted mire gondolok.

Szóval fejben kell erősíteni. A természetes étkezés fogyaszt és nem jár kínlódással. Azt kell kitalálni, hogy számodra mi a természetes út.

2019. aug. 10. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 köszi a választ!

Az meg van hogy kb 10-15 kilót szeretnék fogyni.

Most jutottam el arra a pontra hogy én igenis fogyni akarok és fogok is érte tenni mert nem érzem jól magam a saját testembem. Szóval akarattal nincs probléma.

2019. aug. 10. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nagyon nehéz megmondani. Kérdés, mennyire bírod hosszabb távon a heti 5 alkalmat (szerintem 2 naponta is elég, de akkor csináld is rendesen). Nem tudom, miket eszel, az rendben, hogy nasikat nem, de ha a kieső kalóriákat hasonlóan értéktelen ételekkel viszed be, akkor nem biztos, hogy eléred a célod. Az egész étrended számít, azt kell jól összeállítani úgy, hogy éhezés nélkül, jó közérzettel tudj fogyni, és minden fontos tápanyagot bevigyél.

Ettől függetlenül azt mondom, kezdd el, és majd meglátod, 2-3 hét után bírod-e még, és beindult-e a megfelelő tempójú fogyás. Ha nem, akkor lehet még csiszolgatni a dolgokat.

2019. aug. 10. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!