Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki hallott vagyok esetleg...

Valaki hallott vagyok esetleg próbálta ezt a kúrát?

Figyelt kérdés

Ez egész pontosan egy léböjtkúra, csak egy kis vízbe kell tenni frissen facsart citromlevet és cayanne-i borsot. Egy színész használta ezt a kúrát amikor egy szerepért fogynia kellett (Mielőtt meghaltam c. film). A lényeg hogy nem evett semmit, csak ezt itta, állítása szerint az első 10 nap alatt fogyott 20 kg-ot. Nem tudom ebbe mennyire férne bele -valószínűleg semennyire- az energia ital?

Őszintén szólva volt már hogy nem ettem semmit napokig, csak ittam, de az max 4-5 nap volt és itt minimum 10, de az egész kúra azt hiszem 21 napos. Elég veszélyesnek hangzik. Valaki próbálta már? Érdemes lehet kipróbálni? Komolytalan válaszok nem érdekelnek! Előre is köszi :)

19/F

2019. aug. 6. 21:58
 1/6 anonim válasza:
59%
Honnan szereznél hozzávalókat? Szerintem összeesnél az éhségtől pár nap után, én is csináltam már hogy nem ettem napokig, de a végén már az ájulás kerülgetett. Bocsi, hogy csak a véleményemet írtam le, kíváncsi vagyok vajon próbálta-e már valaki. 17/l
2019. aug. 6. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekes hobbid van :D
2019. aug. 6. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

színészek csinálnak ugyan drasztikus fogyókúrákat egy szerep kedvéért, de ezeket mindig felügyelik és nem csak úgy a semmiből vág bele, az veszélyes lenne

az energiaital természetesen egyáltalán nem férne bele

szerintem ne próbáld ki, főleg ne 21 napig, ha fogyni akarsz akkor inkább alakíts ki egy olyan egészséges étrendet, ami tartható (plusz sportolj) és bár ezzel nem fogsz 10 nap alatt 20 kg-t fogyni, de egészségesebb és tartósabb is

ha mindenképp ki akarod próbálni, akkor legalább konzultálj előbb egy orvossal, de én biztos nem ajánlanám (és amúgy nem is hiszem, hogy hosszú távon hatásos lenne, mert a diéta után biztos gyorsan vissza lehet hízni)

2019. aug. 6. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

jó kamu, tuti reklám...

Ha nagyon gyorsan akar lefogyni vagy izmosodni, ahhoz van profi edzoje, aki minden megtervezi neki etrendet, edzestervet, stb... Esetleg még szteroidhoz is hozzájut...

2019. aug. 7. 05:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

de most megnéztem, hogy néz ki!

És tényleg úgy néz ki, mintha nem evett semmit! Az qrvara nem egeszseges, még a vegen osszeeshet!

2019. aug. 7. 05:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez jó nagy baromságnak hangzik.

De egy kis tudomány mögötte:

A zsírból 1 gramm = 8 kkcal.

Egy felnőtt férfi átlag 2500 kkcal-t éget naponta.

Tehát a napi energiaszükségletet durván 315 gramm zsír lefedi teljes egészében. Az 10 nap alatt alig több, mint 3 kg zsír. Vagyis ha a barom 20 kg-ot fogyott abból maximum 3 kg volt zsír, a maradék 17 pedig izom és víz.

2019. aug. 7. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!