Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nők miért dőlnek be ennek a...

A nők miért dőlnek be ennek a "fat acceptance" mozgalomnak manapság?

Figyelt kérdés

Elhitetik magukkal hogy ők tetszenek maguknak túlsúlyosan meg rövid hajjal is, de abba nem gondolnak bele, hogy hány pasi fordul el előlük azért, mert a génjeikben van hogy a fiatal, csinos, hosszú hajú csajokat tartják vonzónak?

Utána meg elfojtják a mérget magukban és elkezdik hibáztatni a pasikat, a médiát, a pasikat, a csinos nőket, a pasikat, csak amiatt mert nem kellenek senkinek, majd hazamennek sírni egy vödör fagylalt felett ahelyett hogy elmennének a konditerembe

Mi a véleményetek erről?

2019. aug. 5. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

A tulsuly sztem 10-15 kiloig oke

A rovid haj meg sok embernek bejon lanyokon

2019. aug. 6. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jók a kopasz csajok, nem száll a hajuk a kávédba.
2019. aug. 7. 01:14
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Egy túlsúlyos ember nem pattanhat be egyből a kondiba. Az izületei fokozott terhelésnek vannak kitéve a súlya miatt, veszélyes. Már ha valóban akkora a túlsúly. Mert akkor csak diéta meg séta marad amíg le nem dobott egy 20-ast.

Az, akin van egy kis felesleg de nem akar sportolni, szerintem nem megvetendő. Nagyon sok lány - köztük én is - rendszeresen edz, figyel az étkezésre 70-80%-ban és kellemetlenül érzi magát, ha kiesik a rutinból. Tudod ebben mi a rossz? Hogy mi nem vagyunk olyan laza emberek, mint azok a lányok, akik lesz*rják a kondit meg a táplálkozást. Lehet, hogy egy ilyen személyiség mellett boldogabb lennél, mint egy hozzám hasonló mellett aki ad a külsejére nagyon is, de ez korlátokkal jár.

A másik oldala a dolognak: sok pasi miért engedi meg magának akkor, hogy sörhasat növesszen, ti miért nem rohangáltok kockahassal mindannyian?

2019. aug. 7. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem sörhas, az a szexgép üzemanyagtartálya.
2019. aug. 8. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

1. Nem tudom tudod-e, de a nők nem azért vannak ezen a világon, hogy nektek, csodás férfiaknak tetszenek. Bár a párkapcsolat fontos, azonban a legtöbben mégiscsak először magunknak szeretnénk tetszeni.

2. Több olyan férfi ismerősöm van, aki a kövér vagy duci nőket szereti. Menj végig az utcán, rengeteg olyan párt fogsz találni, ahol a nő túlsúlyos, és a párja nem.

3. Mi a túróért foglalkozol azzal, hogy vadidegen nők hogy állnak a saját testükkel és vajon van-e pasijuk???

+1. Mutasd már be nekem azt a gént, ami miatt a férfiak az általad említett nőkhöz vonzódnak. Lehet nem figyeltem eléggé az iskolában.

2019. aug. 8. 14:28
 16/17 A kérdező kommentje:

#15: Pénztárcafüggő :D

Egy pasi se fog dagadt nőt választani feleségül direkt, csakis akkor amikor már belenyugodott hogy ennél jobbra nem képes: ugyanúgy mint ahogy egy nő se fogja a 30 éves pizzafutár fiút választani a 30 éves ügyvéd vagy orvos helyett, hacsak nem van a nőn vagy 20 kiló felesleg

Ilyen egyszerű

2019. aug. 8. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Na mi van, lepattintott valami csaj, aztán most mindegyikre ráhúzod, hogy miattuk nincs csajod?
2019. aug. 8. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!