180cm-es lányok/nők hány kilógrammok vagytok?
Figyelt kérdés
Én mindig normál voltam, de sose tartottam számon hány kiló is pontosan. 2-3 éve meghiztam 80 körülire, egészséges életmód, aktívabb lettem. Most 68 vagyok. A combajaim izmosak, meg úgy alapból izmosabb típusnak látom magam,de a hasamon mintha lenne egy kis plusz. Ti hány kilóak vagytok? Hogyan oszlik el rajtatok? 18/L2019. aug. 3. 10:30
1/9 A kérdező kommentje:
Méreteim: váll: 100cm
Derék:72 cm
Csípő:90cm
2019. aug. 3. 10:36
3/9 anonim válasza:
Rokon lány (24 éves) 185 cm, 73 kg és kifejezetten vékony. Szerintem te sem lehetsz kövér.
5/9 anonim válasza:
90 kg, én is izmos vagyok meg aktív de ott van az a 10 plusz úgyhogy egy 70-80 mindenképpen jól néz már ki.
7/9 anonim válasza:
73 vagyok 179cm-hez es sajnos van folosleg a csipomon, combomon:/ orulnek, ha 5kg lemenne :)
8/9 anonim válasza:
Szia, szerintem így ahogy vagy pont az a szép vékony csaj lehetsz!
Ha izmos vagy akkor ez tökéletes (sőt!!)!
Ezt így látatlanban is biztosra mondom.
Egyébként 75kgig nem lehetsz kövér.
Ilyenkor azt szoktam mondani hogy keress egy hozzád hasonló hölgyet, amilyennek látod magad és kérdezd meg ismerőseidet, hogy valóban úgy nézel-e ki.
Ha nem szeretné tőlük véleményt írhatsz privátot is, szívesen megmondom én is.
9/9 anonim válasza:
Én 180 centi vagyok és 60 kg
Van rajtam izom is zsír is izomból több mint zsírból szóval elég jó arány én az egészséges kategóriába sorolom magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!