Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöld tea kapszula vélemény...

Zöld tea kapszula vélemény fogyás szempontjából?

Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha keveset eszel és sokat mozogsz, akkor működni fog
2019. aug. 2. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges. Életmódvàltàs, mozgàs, vitaminkiegészítés, kollagén. Ezekkel jobban jàrsz.
2019. aug. 2. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Ne dőlj be neki kérlek...

Nem használ. Annyi az egész, hogy szeded... és nem eszel mellé és mozogsz. De ennyi erővel akkor nem is kell.

Inkább igyál igazi japán zöld teát, minden lefőzött csésze fogyaszt és egészséges és tele van antioxidánsokkal és vagy 60 dologra jó még. Abban van ráció.

Tapasztalatból mondom én próbáltam ilyen kapszulát és fahéj, meg zöld kávésat is. Semmit nem ér étrendváltás nélkül és mozgás nélkül. A zöld tea viszont megváltoztatta az életem nagyon nagyon pozitív irányban.

De ha szeretnél fogyni, adhatok tippeket.

2019. aug. 3. 00:02
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem fogsz tőle fogyni.
2019. aug. 3. 00:29
 5/7 anonim válasza:
32%
Az anyagcserét gyorsítja egyedül ez önmagában nyilván nem elég.
2019. aug. 3. 05:51
 6/7 anonim válasza:
40%
Csak megfosat.
2019. aug. 3. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilynekre rá van írva, hogy csak egészséges értend és sportos életmód mellett használ.... azaz nem használ, csak elkezdesz egészségesen enni, meg sportolni, és attól fogysz, erre meg elköltesz több ezer forintot.
2019. aug. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!