Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így baj? Hogy fogyjak most...

Ez így baj? Hogy fogyjak most le, ha nem bírok enni? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Lehet kicsit hosszú lesz. De teljesen össze vagyok zavarodva...Az a problémám, hogy nagyon keveset eszek. Nem koplalok szerintem. Mert nem éhezek, csak egyszerűen nem kívánom az ételt. Egy ideig fogyókúráztam, ettem mindent, csak nagyon keveset. (liszteset zsírosat kerültem, a cukrot nem annyira, volt olyan nap h egész nap pl. csak egy tábla csokit ettem) Fogytam is elég sokat. De amióta "végetért" a fogyókúrám, minimálisat eszek. Igaz még van 4-5 kilo amitől szívesen megszabadulnék. De mivel alig eszek valamit, nincs energiám sportolni... Anno akár napi 2x 1 órát is eljártam futni és nem éreztem megterhelőnek, mára már 20 percet sem tudok :S Azt olvastam, hogy idézem "Soha ne koplaljunk! A túl kevés étel hasonlóan megakadályozhatja a zsírleadást, mint a túl sok." Ez most koplalás amit csinálok? Mert szeretnék még fogyni, de így akkor nem fog menni? Viszont hallottam már, hogy koplalással szabadultak meg 15-20kg-tól. Néha van olyan nap, hogy megkívánom az ételt pl. ma reggel is azt hiszem normálisan ettem. 2 tojást, kb. 10 deka sajttal, zabpehellyel, tejjel. Sőt még 1 jóreggeltet is megettem 1-2 kanál eperjam-el. Ez már sok volt? Elfogja raktározni a szervezetem?:S De azóta csak egy fél almát tudtam enni. És egyáltalán nem vagyok éhes. Sőt... Ha most ennem kellene valószinűleg rohannék hányni... Mit javasoltok? Kérek szépen mindenkit, hogy ne oktassanak ki, mert úgyérzem ez tényleg nem jó így. Tanácstalan vagyok.
2010. júl. 11. 18:39
 1/2 A kérdező kommentje:
ja azt kifelejtettem, hogy ált. 2-3 hetente tudok így "rendesen enni" :S amúgy a napi kalóriabevitelem kb. 3-400 :S
2010. júl. 11. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj napi többször enni, és talán kicsit többet, mint amit kívánsz. Ha nincs semmilyen mentális problémád, akkor valszínűleg csak simán összeszűkült a gyomrod :( legközelebb kerüld az ilyen koplalós diétákat... mert igen, ez az volt, a napi 1000-1500 kcal/nap alatt azért már erős (és egészségtelen) koplalásnak számít!
2010. júl. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!