Mennyit kéne fogynom? Kép lent.
Jézus, borzalmas alakod van!
A melled kicsi, mondjuk lehet azért is, mert a mellkasod széles. Én 50-55 kg-ra fogynék le a helyedben! Egészséges életmód!
Szerintem egész jó alakod van,nem látszik hogy 82 kg vagy.Vastagok a combjai??Nekem sajnos 2x ilyen vastag,de fent vékonyabb vagyok,laposabb a hasam,vékonyabb a derekam,és szélesebb a csípőm is,és nagyobb a mellem is.
Szerintem fuss,és csinálj hasizom gyakorlatokat is.1 hónap alatt már látványos lesz a változás!:)
16/L
Az 55 kiló egy kicsit kevés lenne ilyen magassághoz. Én 160 centihez vagyok 50 és nincs rajtam felesleg.
Egy 10-es kb. elég lenne. Egészséges étrend és sok sport!
Jó alaod van, ne is hallgass másra. Nem kell minden nőnek egy kaptafára kinézni. Nem vagy egy modell alkat, nem is leszel soha, na és?
Nem fogynod kellene. Alakformálásra lenne szükséged, pl a combok és a derék tájékán. A Callanetics tornát próbáltad már?
Sztem is csak egy kis formálás kellene és egészséges étkezés.
Ne hallgass az ilyen bunkókra, akik csak fikázni járnak ide -_- ;) A lényeg az önbizalom, és h boldog legyél. Ha te szépnek látod magad, akkor egy kis súlyfelesleggel sincs semmi baj! :)
hát azt kell mondjam ha lefogysz akkor se leszel szép.
A kukucskáló mellbimbó és a tevepatád odabasz...meg vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!