Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Franciasaláta dièta alatt...

Franciasaláta dièta alatt nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nem tudon pontosan kiszámolni a kalória èrtêkêt de èn zöldsègmix, tejföl, mustár ès majonèzel csinálom nem teszek bele mást

Kb olyan 250grammot eszek belőle

Na de a kaloriabázison ami fent van ilyen saláta abba vagy almât is tesznek vagy cukrot mennyi lehet kb a kalpria tartalma az enyèmnek?

2019. júl. 25. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Kalóriabázison lehet receptet is felvinni, igy ki tudod szamolni
2019. júl. 25. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a tartármártást, az közel az, amit te teszel a zöldségekre. Adott esetben több receptet is megnézhetsz, és ami a leginkább olyan, mint a tiéd, azt vedd alapul. Vagy írd be a saját receptedet.

A franciasaláta biztos aránylag sok kalóriás, ennek ellenére ehetsz, csak ne sokat és ne gyakran, föleg, mert rengeteg zsiradékot tartalmaz.

De amíg a napi kereten belül vagy, addig nem vészes.

2019. júl. 25. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagyon gáz, egyél, ha jól esik. A szenvedésnek, hiányérzetnek csak a diéta abbahagyása lesz a vége. Lehet, hogy zsíros, de a sok zöldség rostjai viszont kifejezetten előnyösek. Én úgy fogytam le 12 kilót, hogy minden délben 20 deka majonézes salátát ettem, igaz, hogy este semmit.
2019. júl. 25. 12:28
 4/4 anonim válasza:
0%
Igen, mert majonéz van benne és az bizony hízlal. Hanyagold a majonézes salátákat és a cukros saláta önteteket.A majonézen kívül a többi nem fontos annyira. Ki tudod magad számolni, minden összetevőnek külön az értékét és összeadod. Macera sajnos.
2019. aug. 9. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!