Ki mennyit fogyott a duken diétával?
Ha mindenki Miquelről beszél, ki válaszol? :)
Az elsőt megcsináltam, nem történt semmi. Egyébként nagyon ravasz, mert már úgy kezdi a jóember (a honlapján), hogy megkérdezi, hány diétád volt már előtte. A másodikig el sem jutottam, mert láttam a tévében, ahogy kritizálták és elolvastam azt a könyvét, amiben a megengedett kajákat sorolja fel.
Aztán szétnéztem a honlapon, és rájötem, hogy csak a pénzemet akarják.
Bocs. Sokan fogytak vele, de szinte mindenki visszaszedte. Nem fehér embernek való. Inkább paleó.
Én megcsináltam a négy hetet, amit kért a Robb Wolf. A könyvében azt írta ugyanis, hogy ki kell próbálni. Nekem egy barátnőm adta a könyvet ajándékba - és ez döntött, mert a nőt kicserélték, mióta paleózik. Nagyon jól néz ki. :)
A lényeg? nincs liszt, cukor, hüvelyesek, semmi gabona, csak magok (a gabona a fűfélék magvai, a magok meg termések, mint dió, len, napraforgó, ) és nincsenek tejtermékek.
Nagyjából minden étkezés fehérje (csirke, hal, max. kemény sajt és fűevő emlősök) és valamilyen zöldség főzve meg valamilyen nyersen.
Engem a könyv és a barátném külseje győzött meg. Aztán láttam a saját szememmel. Vannak kifogásaim, de szubjektívek, amik miatt abbahagytam. Viszont Robb Wolf azt írja, hogy ha 80 százalékban betartod, akkor máris 80 % előnyöd van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!