Valaki leírná a minta étrendjét amit használt és sikeresen fogyott is vele?
Napi egy szelet kenyér, kemény munka, és verés az SS-ektől. Semmi más.
Na ettől aztán lehet fogyni.
A koplalás baromság. Fogyni fogsz ugyan, főleg izmozatból és vízből, tehát ha ráállsz a mérlegre, akkor örülhetsz. De zsírt keveset fogsz veszteni, utána pedig könnyen zsírt szedhetsz a korábbi izomzat helyére is. Mert ugye koplalni nem lehet sokáig, de akkor utána hízni fogsz.
Amit írtak többen, az jó: szénhidrátokat csökkentsd, és lehetőleg teljes kiőrlésű kenyeret egyél. Krumpli nem túl jó, de keveset lehet néha, mellesleg rizst nyugodtan ehetsz köretnek, főleg barna rizst, de ha csak zöldséget eszel, az még jobb.
A lényeg, hogy többször egyél kevesebbet, de ne koplalj éhezés szinten, mert csak rövid távon lesz jó. A mozgás pedig a legjobb zsírégető, próbáld ki ;).
Koplalással nem fogysz, hanem tökreteszed az emésztesedet.
Én 30 kilót fogytam fél év alatt. Alacsony szénhidrátbevitel, tészta, krumpli kilőve, heti 1x alkalom, tehát gyümölcs is csak módjával. Napi 1 alma. És fehérje az mehet, ha mozogsz valamit.
Én sétálok, az vált be, napi 1 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!