Miért az "Atkins-diéta" témakörében válaszolgatnak azok, akiknek vagy gőzük sincs erről a diétáról, vagy mélységesen elítélik?
azért mert van aki jóindulatu, és segítene szeretne annak aki hülyeségre készül, hogy ne ártson a szervezetének???
Egyébként ha nem bírod a negatív választ miért kérdezel, egy nyilvános oldalon? Bár én nem láttam eddig milyen kérdések voltak, de tudom, hogy ezek a csodadiéták, pláne az atkins, a 90 napos hülyeség káros, és semmi zsírt nem vesztesz vele csak izmot. A bőrréteg alatt ugyanugy ottmarad a zsírréteg. De el tudod dönteni, igaz, senki nem parancsol neked, csak jótanácsot is meg kéne hallgatni.
bocsi, az előző levelem tárgytalan, összetévesztettem az atkins diétát a 90 napossal...
Az atkins a szénhidrátmegvonással fogyaszt, az más tészta.
Én is emellett vagyok, sztem az atkins diéta jó.
Azt hittem a kettő ugyanaz. A 90 napos egy hülyeség.
de ha tudod lb hogy kezdj neki akkor mindegy mert nem kell mintaétred, csak tudnod, kell a fehérjéket és szénhidrátokat és azokból annyit eszel mennyi kell.
fehérjék:
csirkemell:100gramm 25 gramm fehérje
tojás 1 db kb 6 gramm fehérje
egyéb húsok: 100 gramm kb 18-20 gramm fehérje
de ihatsz turmixot is, pl szóját az jó fogyózásban
szénhidrátokból meg öszetett szénhidrátot fogyassz, ne egyszerüt.
Összetett a rizs, zabpehely, főtt burgonya, zöldségek, teljes kiörlésü kenyér, teljes kiörlésü tészta
egyszerü szénhidrát a cukor, lisztes dolgok. Ezeket nem jó bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!