Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Az atkins-on tényleg bármennyi...

Az atkins-on tényleg bármennyi kalóriát meg lehet enni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
ha hízni akarsz, akkor igen
2010. ápr. 19. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy bármennyit kalóriát ehetsz. az atkinsnél is azért figyelni kell az adagokra.
2010. ápr. 19. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért szokták azt mondani,hogy ennél a diétánál bármennyit ehetsz,mert ha betartod a 20g szénhidrát bevitelt,a szervezeted ketózisba esik és ilyenkor nagyon lecsökken az étvágyad,tehát úgysem viszel be sok kalóriát.
2010. ápr. 19. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Az első két válaszoló nem értett semmit az egész Atkinsból, bár kétlem, hogy olvasták a könyvet. Légyszives hanyagold őket, ha nem akarod felmondani a diétádat 2 nap alatt !

És akkor elmagyarázom ! Tehát : az Atkins egy magas zsirtartalmú, tehát ebből kifolyólag MAGAS KALÓRIATARTALMÚ diéta. A kalóriabevitel lényegtelen, mivel a napi MAXIMUM 20 gr. szénhidrát a testet KETÓZIS folyamatba készteti, ilyenkor a test elkezdi bontani A ZSIRT !!!! És most nagyot fogsz döbbeni : ha nem eszel elég zsirt és elég kalóriát akkor NEM FOGSZ FOGYNI ! Nehéz elmagyaráznom ennek az okát egy olyannak aki nem olvasta el a a könyvet, nem érti a ketózis fogalmát és ráadásul esetleg figyelembe veszi az olyan okos válaszokat, mint az első kettő ( nem akarlak bántani, de én sem akarom az időm feleslegesen pazarolni, ha te úgyse hiszel egy olyannak, aki ebből vizsgázhatna is )

Szóval a lényeg az, hogy az Atkins- on még figyelni is kell, hogy elég olajat használj, mert másképp a test nem kezdi el a ketózis folyamatot, nem bontja a zsirt. Ezért van az, hogy csirkemell helyett jobb a csirkeszárny és a csirkecomb, mivel több zsirt tartalmaznak. Ezért jobb főtt tojás helyett rántotta vagy tükörtojás, mert az is tartalmaz zsirt. Ezért jó szalonnával késziteni a rántottát, mert minnél zsirosabb annál jobb.

Ez felfoghatatlan egy hétköznapi embernek, mert nem ilyen biztatásokkal vagyunk megszokva, de kérdem én, ki olvasta el az egész Atkins könyvet és még 3-4 könyvet a ketózisról ? És akkor csodálkozunk, hogy nem válik be az Atkins és kövérek maradunk

Azt üzenném az első kettőnek és neked is, hogy nem kell eldobni az eszünket, hogy " túl könnyű egy olyan diéta, ahol határtalan kalóriákat fogyaszthatunk ", nem könnyű higyjétek el, én amikor belekezdtem az első 5 napon nem voltam a legjobb kedvembe, pedig rengeteget ettem. Tehát igen, az Atkins-on is szenved az ember és épp ezért eredményes. Viszont nem könnyű, mivel a szénhidrátfüggőség erős és sűrű az emberi agyban és testben és ezenkivül meg a sok hús nehezebb étel, mint a túrógomboc például...Na és akkor ha te még figyelnél, hogy ne haladd meg mondjuk a napi 2000 kalóriát, akkor azt mondhatom, hogy bele se fogj, nem fog menni ! Az Atkins-on rengeteg kalóriát kell fogyasztani, másképp fel fogod adni, mert a szénhidrát kiirtása ( 20 gr. napi szinten majdnem semmi ) érezhető lesz és nem lesz valami kellemes. Ezért szükséges, hogy sok kalóriát fogyasszál és ezenkivül meg amint mondtam, az Atkinsnak ez a lényege, bármilyen hihetetlen is.

U.i. : csak azért irtam le ezt az egészet, mert azonkivül, hogy olvastam az Atkins-ról, tapasztalattal is rendelkezek, és nem akarom ,hogy ugyanazt a hibát csináld te is, mint én ( én előszőr nem akartam sok kalóriát fogyasztani, 5 nap után feladtam, aztán mikor másodjára belekezdtem annyit ettem amennyit akartam és 2 hét után -15 kiló ZSIRBÓL !! ) 15/Lány

2010. ápr. 20. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
kedves utolsó :) jót nevettem rajtad. tehát azt mondod ha az embernek mondjuk alapszinten 1500 kalóriára van szüksége, de fogyni szeretne és az atkinst választja. erre naponta megeszik 4000 kalóriát atkins szerinti étrenddel és azzal fogyni fog? ez most komoly??? :))))) na azt megnézném. tehát az a maradék 2500 kalória csak úgy elpárolog??? ezért mondom , hogy azért atkinsnél sem lehet annyit enni amennyit akar az ember. tény , hogy sosem fog éhezni tehát valószínű nem is lesz igénye arra hogy teletömje magát! én is csináltam fehérje diétát (nem Atkinst) és fogytam vele nagyon szépen. minden fogyókúra alapja a szénhidrát csökkentése , fehérje növelése, mellé sport és sok folyadék.
2010. ápr. 25. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
hinnye...azt nem olvastad, milyen elég gyakori következményei vannak ennek a csodamódszernek? És azt tudod hogy halt meg a "mester"? túlsúlyosan, szívbetegen...no comment
2010. ápr. 25. 23:25
 7/7 anonim válasza:
Nos Rowan Atkinson sok kalóriát égethetsz:D
2010. aug. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!