Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 1Kg zöldalma kalóriatartalma...

1Kg zöldalma kalóriatartalma mennyi?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 19:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
Ne hülyítsétek már a népet, hogy EGY DARAB alma 300 kcal lenne... Az összes kalória táblázat szerint 30-35 között van, esetleg a zöld almára olvastam már 80 kcal-t, de NEM 300-at... -.-
2012. okt. 23. 15:43
 12/13 anonim válasza:
Azt a karácsonyfás k**va élet :DDD Hogy lehettek ennyire ge*i hülyék :D Nem szoktam sehova kommentelni semmilyen online oldalon, de amiket itt írkáltok az egyszerűen vérlázító... Az egyik kommentelő természetesen nagyon magas intelligenciája és logikai adottságai alapján kikövetkeztetve ha én veszek egy zsák almát és azt megeszem egy hét alatt akkor simán le fogok adni 10 kilót?? Hogy lehettek ennyire hülyék de komolyan :DDDDD
2017. júl. 8. 15:41
 13/13 anonim válasza:
Ez tényleg durva... Aki almazabálástól várja a fogyást annak van egy rossz hírem.
2023. okt. 28. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!