Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Az atkins diéta szakaszonként,...

Az atkins diéta szakaszonként, és összességében mennyi időt vesz igénybe?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
az elso bevezeto szakasz ket het, de en mar 4. hete csinalom mert nagyon hatasos :)
2010. aug. 10. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt én is olvastam, hogy az első szakas 2 hét de a többire sajnos nem találtam, hogy mennyi időt vesz igénybe.
2010. aug. 11. 03:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi a felesleg...bev.szakaszban olyan 1 kg/hét megy le, aztán mikor közeledik vki a kívánt alkathoz, akkor növeli a szénhidrátot.
2010. aug. 12. 16:49
 4/4 Tudor84 ***** válasza:

Na most tisztázzuk már le mi is az a diéta!!! Minden okos ember azt hiszi, hogy fogyókúra....DE NEM!!!

Diéta egy görög eredetű szó, melynek jelentése egészséges tudatos étkezés.

Az Atkins sem más mint egy olyan diéta amivel tudatosan kevesebb szénhidrátot eszel eleinte, majd ahogy közeledsz az elérni kívánt testsúlyhoz úgy növeled fokozatosan a szénhidrát mennyiségét, és amikor eléred és tartani tudod akkor már arra az étrendre van szükséged... Semmi értelme nincs koplalnod, vagy csinálni bármiféle fogyókúrát, ha utánna vissza mész zabálni... csak többet fogsz felszedni!

2010. aug. 25. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!