2 évvel ezelőtt végigcsináltam már egyszer, fogytam is 79 kilóról 71-re 8 kg-t. Ha újra nekikezdek, sikeres lesz?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok. Aztán kicsit elhanyagoltam magam és vissza is jött sajnos. Most szeretnék megint lefogyni, most 83 kg vagyok, de nem tudom, sikerülhet-e másodszorra is. Segítsetek légyszi!2008. nov. 7. 11:41
1/5 anonim válasza:
Biztos sikerül, de ugyanígy vissza is fog jönni, kamatostól. Fogyjál normális módon, úgy, hogy ne jöjjön vissza. Gondolom, te is tudod ennek a módját.
2/5 anonim válasza:
Sikeres lesz,ha utána nem hanyagolod el magad!Érdemes a következőket betartani a diéta után!Igyekezz minnél több fehérje tartalmú ételt fogyasztani,rengeteg zöldséget és gyümölcsöt.Ha lehet a szénhidrátot mérsékeld,tehát minnél kevesebbet!Kéthetente tarts egy gyümölcsnapot!Ha lehet minden folyadékot édesítővel igyál és nagyon sok szénsavas ásványvizet,mert az telít.Nem kell folyamatosan diétáznod a 90napos után,csak figyelj oda,hogy mit eszel.Üdv:Sz
3/5 anonim válasza:
már bocs, de amit leirtál az már folyamatos diétázás. Egyébként jól irtad.
Kedves Kérdező! Inkább hagyd a fenébe a 90 napost és étkezz úgy, ahogy az előttem válaszoló leirta. Tartósabb lesz, pláne, ha mozogsz is mellé valamit.
4/5 anonim válasza:
Persze hogy sikerulni fog! Csak mozogj is, es azt soha ne add fel, inkabb mozogj mindig tobbet! A kajanal pedig tudod mit szabad es mit csak mertekkel enni!
5/5 anonim válasza:
Az a fő probléma, hogy sokan csak a diéta alatt változtatnak az életmódjukon, így a sikerük ideiglenes lesz csak... Diéta alatt kellene megtanulni a helyes étrendet, és életmódod, amit a diéta után is illik tartani, így az eredmények is tartósak lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!