Ha meg vagyok fázva, akkor mézzel ihatom a teát?
Miért ne ihatnád? A méz a legjobb választás egészségesebb mint a cukor, és az édesítő. Persze ez magányvélemény.
Megfázásra mindig a citromos-mézes teát szokták ajánlani, jó melegen. De ne egy pohárral igyál egy nap hanem sokat, és akkor tényleg használ is :)
Ha viszont nagyon beteg vagy már akkor orvos is szükséges lehet.
Én szoktam inni a NeoCitrant és az is jó. ( betegtájékozatót olvasd el :))
A második válaszoló vagyok ismét, ne haragudj nem figyeltem hogy fogyókúra a témakör.
Szerintem így is ihatod mézzel, a méz nem hizlal annyira, és nem napi egy üveggel eszel meg belőle :) Ez a kicsi nem számít, főleg amikor beteg vagy és a szervezeted le van gyengülve. Szedj c-vitamint is meg vitaminokat.
Erről én sem hallottam, hogy méreggé válik, biszont értelme nincs, mert kijönnek belőle a hasznos anyagok. Pl a citromból is elmegy a c-vitamin ha forró teába teszed.
Amúgy igen ihatod a teát mézzel, de fogyókúra szempontjából édesítésnek használhatsz szőlőcukrot, az nagyon hamar lebomlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!