Ledobtam 20 kilót. Érdemes lenne rászoknom a pipázásra, vhogy meg is tartsam a súlyomat, ne hízzak vissza?
Ha koplalással fogytál, akkor hagyd a fenébe az egészet, a napi 2 doboz cigi se fog segíteni, hogy ne hízz vissza, ha visszatérsz a régi kajákhoz.
Inkább fogytál volna normálisan, életmódváltással, amit életed végéig tudsz tartani, akkor nem lenne gond a súlytartással sem.
A mozgást meg hiába unod, ha nem akarsz plöttyedt lenni, bizony az is kell.
A dohánytermékekről meg annyit, hogy ha hatásos fogyasztószer lenne, akkor nem lennének túlsúlyos dohányosok. Pedig vannak.
Miért nem lehet számolni a ku rva kalóriát???
Tegyük fel lefogytál koplalással... Oké.
Megfogod a kalóriabázist letöltöd, megadod a súlyod magasságod, kikalkulálja hogy mennyit szabad enned súlytartáshoz és te a csepp száddal annyit fogsz enni. Ha pipázni akarsz hús-vér pipát szopogass.
Nem értem az összefüggést...
Én 16 éves koromtól cigiztem, 90kg voltam.
Életmód váltás, kcal számolás, sport, cigi leszokás=57kg vagyok. Semmi összefüggés. Ahelyett, hogy rágyújtanék, inkább sportolok, vagy elmegyek sétálni, vagy iszom egy jó jeges kávét.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!