Ti nektek hogyan sikerült lefogynotok, és mit ajánlanátok nekem?
Sziasztok! Sikertörténetekre lennék kiváncsi, hogy titeket mi motivált, és hogy sikerült lefogynotok. Segítséget szeretnék kérni, hogy nekem mit ajánlanátok.
17/lány, 177 cm és 66,8 kg.
9
Pszichológiai TÉNY, de ne zavarjon, tényleg.
Istenem, hogy itt mindenki milyen okos :))))
10
Aha ...
Orvosi TÉNY, hogy a reggeli kihagyása 10%-kal növeli az aznap bevitt ételmennyiséget, plusz lassítja az anyagcserét és hosszú távon kövérséget okoz.
A reggeli lehet 3 falat is. Nem igaz, hogy nem lehet megenni, megszokás kérdése.
Édes vagy az okos kis kúrácskáiddal, de a kérdező nyilván nem akar elhízni SOHA és erre egy élhető, egészséges életmód kell, nem zaba és kúra felváltva.
ismétlem: ORVOSI TÉNY.
#13. Igen. :) Én észre se vettem.
Bár gondolom, ha csak ez érdekelné, akkor nem kérdezgetné, hogy milyen módszert ajánlunk.
#12 attol mert nagybetuvel irod le, attol meg nem lesz orvosi teny.
Ami viszont biztos, hogy azzal, hogy egesz nap jelen van az inzulin a verunkben, mert folyton eszunk, azzal gatoljuk a fogyast. Az tuti orvosi teny, hogy az inzulin az energiat tarolja, a glukagon az, ami a tarolt energiat felhasznalja. Ez a ket hormon sosincs jelen egyszerre. Azzal, hogy bekapsz par falatot reggel, azonnal felnyomod az inzulinodat, es a glukagon mar el is tunt.
Aki tudatosan bojtol, az nem fog a kihagyott reggeli miatt tobbet enni kesobb. Aki elfelejt reggelizni, es nem gondolkodik, az lehet. De nem kell mindenkire raeroletetni a reggelit, aki nem akarja. En pl. sokkal jobban fogyok, miota nem reggelizem. Akkor en most szepen meg is cafoltam a te orvosi tenyed. Akkor most mi van?
#16. De kérdés, hogy minek böjtölni, ha nem muszáj?
Le lehet fogyni úgy is, hogy nem kell éhezni, 5x is lehet enni egy nap (200-250 kcal-os reggelikkel), és még csak mozogni se kell mellé. Nekem így sikerült.
Most már sportolok is, és így még nassolás is szóba jöhet, mégse izgulok rajta, hogy mi lesz a vércukorszintemmel.
Bojtolni ugyanugy nem muszaj, mint reggelizni sem. Egyebkent ugy hozzateszem, hogy a bojtoles nem egyenlo az ehezessel. Persze, amig nem all at a szervezet rendesen arra, hogy a zsir hasznalja energiaforraskent, nem a szenhidratokat, addig nehez, itt sokan elbuknak. Utana mar ugyanolyan termeszetes, mint a napi 5-szori eves elotte.
Oszinten, nekem nem ment a fogyas sokszori evessel, mert ahhoz nagyon pici adagokat kellett volna ennem, en meg imadom a nagy adagokat. Igy naponta ket nagy adag kajat benyomok, es kockas a hasam. Koszonom, jol vagyok.
De ez mindenkinek a sajat dontese. Egyik sem kotelezo a fogyashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!