Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Kb. hány kalória? Help me!

Kb. hány kalória? Help me!

Figyelt kérdés
Reggeli: egy tojás rántotta, egy kis szelet teljeskiörlésű kenyérrel,ebéd, lecsó,teljes kiörlésű kenyérrel, két kis szelet, egy szelet süti, és egy doboz sör, citromos. Sportolok,de de félek,hogy ez most tul sok kalória lett,szerintetek kb. ez most hány kalória? És ha valaki tudna nekem egy táblázatot linkelni,megköszönném! Szép Napot Nektek!
2010. jún. 18. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1200 kcal saccra....kcal.hu amúgy...de remélem, eszel még ma, mert ez elég kevéske...kivéve, ha 10 éves vagy, de gondolom, akkor sör nem lett volna
2010. jún. 18. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! 24éves lány vagyok, és 1200kalória sok,nagyon sok...:S:S:S pláne,hogy alig mozgok, a spotolást kivéve.
2010. jún. 18. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A kaja jó! KIVÉVE a sütit és a sört, ha eredményeket akarsz elérni le kell tenned ezeket!

OLvass szálkásító étrend után!

2010. jún. 18. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
1200 kcal hol sok???? ahhoz elég, hogy egy kórházi ágyon vegetálj....kicsit számolgass már: [link]
2010. jún. 18. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a süti és sör nem jó,de néha lehet. Több mint 24kilót figtyam sportal meg étrdenváltoztatással. És rettegek a kalóriáktól:-D Valahol azt olvastam,h egy ülő életmódot élő embernek az 1200kalória sok. Mondjuk én futok mellette,de akkor is:-/
2010. jún. 18. 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Véletlenűl mellé nyomtam az értékelésnél,de mindenki hasznos volt,köszönöm!
2010. jún. 18. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
hülyeséget olvastál akkor.....számold ki, mennyit kéne egyél a link alapján, amit betettem
2010. jún. 18. 13:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam,és köszi:-) Igazából azért féek ennyie,mert kb. lassan egy hónapja elég mérsékelten mozgok,ugyanis az eső,vagy a túl meleg vagy x dolog miatt nem ugy jött ki a lépés...
2010. jún. 18. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!