Puding zsirszegeny tejjel es edesitovel keszitve hany kaloria es melyik nap lehetne enni?
Csak szerdánként és csak délelőtt 11-ig!!:D
...csak vicceltem, csak nem értem a kérdés napra vonatkozó részét!
Kcal: leméred a felhasznált tejet, a pudingporokba általába 330-350 kcal/100 gr van(ha nem lenne ráírva), egy zacskó olyan 38-40 grammos, ha az édesítőszered kcal mentes, akkor ugye az semmmmmi.
Mondjuk: 2,5 dl 1,5%-os tej = 110 kcal
fél zacsi pudingpor = 70 kcal (340 x 0.2)
+ éd .szer = 0 kcal
= fél liternyi 1,5-ös tejből készült 0 kalóriás éd.szeres puding 180 kcal.
Én is csináltam a múltkor:-)
Általában 40 g egy zacskó puding, ez 34 g szénhidrátot jelent (más nem nagyon van benne), a fél liter tej pedig 23-at (7,5 g zsír, 16 g fehérje).
Én a kész pudingot 5 felé öntöttem, és értelemszerűen kiszámoltam az 1 adagra vonatkozó értékeket.:-D
Köszi a válaszokat :)
A napra vonatkozó kérdés a kilencven napos diétára vonatkozik. Kicsit ötvözöm a kettőt. Nem szigorúan ,de azért nézem a kalóriákat is. :) A 90 napos miatt : Fehérje vagy szénhidrát napon? Na hmm? :P Bár lehet mindegy is ,mert amúgy is csak ritkán csinálnék ilyet.
...
puding por= keményítő (szénhidrát) + ízesítő és színért felelős anyagok.
tej= víz, cukor, zsírok, vitaminok + ásványi anyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!