Ki tart velem? -10kiló
Figyelt kérdés
177cm,62kiló 17 éves lány!
Leszeretnék adni szeptemberig -10kilót! 90 napos diétával szeretnék megpróbálkozni. Mellette napi fél órát kocokni/futni és hétvégente tornázni másfél órát!:)
Szerintetek sikerülhet leadnom 10kilót suliig?
Tudom hogy nem nagyon kellene fogynom, de nem érzem magam jól a bőrömben!:S
Elhatároztam h megcsinálom, csak azért mégis jobb lenne ha valakivel tudnék ezekről a dolgokról beszélgetni, erőt meríteni, bíztatni egymást:)
írdd meg privibe az msn vagy e-mail címed:)
2010. máj. 29. 18:31
11/17 A kérdező kommentje:
és milyen változatos edzéstervet tudnál nekem ajánlani?:)
2010. máj. 29. 19:22
12/17 anonim válasza:
nem mondom hogy beszállok hozzád mert nekem sajátos terveim vannak, de azért drukkolok! én 169cm 64kg-ról kezdtem és most már 57 vagyok. már csak 2-3kg csípi a szemem (mert amúgy "gyúrok" és az izmot nem akarom leadni :D) és én ráálltam a biciklizésre (2 éve nem ültem rajta, fura volt :D de a cél érdekében bármit) meg eljárok úszni. ezeket is beiktathatod a futás mellé ;) (én abszolút nem futottam amúgy.. max tesiórákon 2-3 percnyi, de arra se mindig álltam be)
15/17 A kérdező kommentje:
szuper:)aztán majd ha gondoljátok írjátok le hogy mennyit fogytatok:)
nekem ez volt az első napom, elég jól bírtam:)
2010. máj. 31. 17:32
16/17 anonim válasza:
szia én ma kezdem, a 90 naposat 168 cm vagyok 66 kiló. 12kg a cél azzal érezném magam jól. a futással vigyázz főleg ha széles a csípőd mert én futottam ugyan igy kezdtem h 66 kiló elkezdtem futni.. 58 voltam már örültem is nagyon de mind 2 térdem gallyra ment egyiket már megműtötték másikat nem sokára. mütét utáni nemmozgásban hiztam vissza. hja 17 éves vagyok. gondolod van msn enem ha irsz privit szivesen mesélek:) Goldy
17/17 anonim válasza:
Veletek vagyok. :DD
vegyetek fel. : ntx_fanka@hotmail.com :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!