90 napossal 167/68-ról mennyi idő alatt érhetem el az 55 kg-mot?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, ilyen súlynál sokkal lasabban működik, de nálunk is működik? Vagy inkább nagy súlynál?2010. máj. 23. 00:10
1/6 anonim válasza:
sport és egy kiegyensúlyozott étkezés inkább...amúgy az 55 kevés lenne a magasságodhoz és amúgy is inkább a centiket nézd
2/6 A kérdező kommentje:
A sport önmagában nem elég. Ha minden nap kimegyek futni, akkor sem jön le. :( Tapasztalat.
Körte alakom van. Vastag husis combokkal, na azt kell eltüntetnem.
2010. máj. 23. 00:18
3/6 anonim válasza:
agyament diéták se fognak segíteni, sportolj többet: futás, bringa, ha nem elég, akkor nem csinálod jól: [link]
képet linkelsz?
4/6 anonim válasza:
A 90napos diéta, az egyetlen diéta ami nekem segített, csak utána sajnos visszahíztam, mert ha nem állsz át teljesen, akkor ha vége, nem marad így. Egyébként én hét kilót adtam le ezzel.
5/6 anonim válasza:
nekem 15 kg ot sikerült vele leadnom, most ujra kezdem ,mert depressziós lettem a válásom miatt és elhagytam magam ha gondolod vedd fel velem a kapcsit csináljuk együtt :)
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Írtam neked e-mailt, de semmi válasz. Megkaptad?
2010. jún. 1. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!