A norbis kajákbol mindent lehet enni még édeséget és pék süteményt is?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:23
1/7 anonim válasza:
ha 1-es kódú, akkor bármelyik napszakban eheted,de csak mértékkel, nem úgy, hogy na ez 1-es kaja, úgy jóllakom belőlle, hogy alig tudok megmozdúlni utána.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a célod.
Ha fogyni szeretnél, akkor többségében csak 1-es kódút fogyassz, esetleg kettest. 3-ast egyáltalán ne.
Ha emellett még tornázol, mozogsz, sportolsz, akkor látható a hatás.
Ha csak szimplán betartod a kódokat, de nem tagadsz meg semmit magadtól, akkor a súlyodat tartod szinten. (Legalábbis én így tapasztaltam, hogy nem fogytam, de nem is híztam). Ilyenkor, a 3-as kajákat eheted délig, s ebbe belefér a torta és a péksütemény is.
Persze minden 1,2,3-as kódú is mértékkel, tehát nem degeszre eszed magad, hanem normál adagok.
4/7 anonim válasza:
Utolsónak: a Norbis sütik 1-es kódúak, azért Norbisak :) csak sajnos a kilós áruk 2450 ft... De nyugodtan eheted őket este is. :)
5/7 anonim válasza:
Norbit azért vágták meg sok pénzre, mert kidedült: a sütijei (amiket én is ettem:( ) nem is olyan alacsony kcal-tartalmúak....inkább főzz update szerint, akkor legalább tudod, miből készül. és sokkal olcsóbbb is.
6/7 anonim válasza:
Az update lényege nem is a kalóriaszámlálgatás, de ezt te is tudhatnád, ha már egyszer alkalmazod a módszert.
7/7 anonim válasza:
tisztában vagyok az update-tel. de azért vacsorára ne egyél meg 20 dkg 250 kcal/100 g-os sütit....nem hinném, h 1 -es kódúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!