Hogyan tudnek lefogyni? 14/L
A nasizással nem kell felhagynod. 14 évesen már beengednek az edzőtermekbe. Ott valassz olyan gépet ami azt a részt mozgatja meg ahol felesleg van 😃
Vagy pedig menj reggelente úszni, egyél sok sárgadinnyét, felülésezz. Hamar hatni fognak. 😉
49 kg-mos embert én még nem láttam kövérnek soha, de ha szent meggyőződésed, hogy "dagi" vagy, akkor:
-Járj el futni - eleve jót tesz
-Ne igyál csak vizet (néha nem árt ha üdítőt iszol, de én mondjuk régen nem is ittam mást)
-Ha van otthon súlyzókészlet, akkor ott, ha nincs, akkor konditerembe lemész és ott elkezdesz edzeni. Nem, nem lesznek két alkalom után "ronda nagy" izmaid, inkább pont, hogy formásabb leszel tőle.
(Nem mindegy, hogy valaki 49 kg és formás, erős, jó állóképességű, vagy 49 kg lomha, attól is elfárad, hogy feláll a székből + mivel izma nem sok van, ezért a maradék súlyt is hájból szedi össze.)
Szörnyű ez a mai fiatalság! Le akarsz fogyni, de meddig? Mindegy.
Szabadtéri nyári sport kéne, én nem fogynék a helyedben, csak szépen formásítanám, kidolgoznám a testem, úszás tök alkalmas rá nyáron. nem leszel nyeszlett gyenge pálcika, hanem vonzó edzett nő benyomását kelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!