Írnátok nekem étrendet és gyakorlatokat?
Szóval, az a lényeg, hogy így az ünnepek után felszedtem egy jó 10 kg.t pedig azelőtt sem voltam sovány.
Szeretnék fogyni, legalább úgy 15 kg.t. szóval tudnátok kb. 2 órás gyakorlatot írni? Többre nincs időm. És, és kb. Mennyit egyek egy nap és miből! Bármire képes vagyok! Az ilyen csodatablettákba nem hiszek.15 éves vagyok 157 cm és 70 kg.
70000 kcalt betoltál ünnepekkor pluszban? Ejha. Aki megteszi, az sem mindig alakítja masszívan zsírrá...
2 óra sok, ha intenzív, de gyaloglás, biciklizés mehet valami intenzív torna mellé (te tudod, mi érdekel, vannak lehetőségek, én többfélét végzek és súlyzózom is)...
Sokféleképpen lehet megfelelően táplálkozni, nincs kedvem általános kisregényt írni, amikor már milliószor leírták, csak rá kell keresni, vissza kell olvasni.
Alapból a szénhidrátcsökkentést szoktam ajánlani, sokaknak bejön.
Két szó nem kell ide se diéta se semmi Norbi update egy nagy ember egyszer megmondta mit kell ilyenkor tenni:
Fussatok bolondok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!