Be lehet-e rántani a főzeléket?
Figyelt kérdés
2006. dec. 7. 13:17
1/3 anonim válasza:
Jobb rántás nélkül készíteni... esetleg pürésített főtt krumplival vagy rizzsel lehet sűríteni... vagy akár étkezési keményítővel.
2/3 anonim válasza:
nagy probléma, ha keményítő napon rendes tökfőzeléket ettem? nem volt más...
3/3 anonim válasza:
Én a főzelkéket, teljeskiörlésű rozs lisztből rántottam be, így egészségesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!