Mit egyek edzés előtt és után a különböző napokon? (90 napos)
90 napos diéta alatt mit szoktatok enni fehérjenapon, keményítőnapon, szénhidrátnapon, és gyümölcsnapon edzés előtt és után?
Mivel én leginkább délelőtt szoktam edzeni, ezért kb minden napra a gyümölcs marad a választék. Vagy nagy bűn lenne egy szem korpás keksz edzés után?
Köszi a válaszokat!
Nem a 90 napos diétáról kértem véleményt, azért köszönöm, hogy elmondjátok, ti hogy gondoljátok.
Kb fél éve kezdtem el az életmódváltást, de nem haladok olyan tempóval ahogy akarok. A 90 naposon változtattam itt ott, szénhidrát napon nem pizzát eszek pizzával, keményítő napon pedig nem krumplit,hanem zöldségeket. Persze nem ez a legmegfelelőbb diéta, de egyszer már 2hónap alatt 10 kilót fogytam ezzel a módszerrel sajnos akkor nem az egészséges életmódra tértem át, most viszont ez a célom:) meg lehet kövezni, de biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen aki valami határidő miatt a gyorsabb megoldáshoz akar nyúlni.
de tényleg köszönöm a válaszokat :))
Ne a 90 napos diétát kövesd, használhatatlan. Fogysz valamennyit, persze, de amint letelik a 90 nap, visszahízol mindent.
Próbáld meg az elválasztó/szétválasztó diétát. Mindkettőt próbáltam, de hidd el, hogy ez utóbbi a hatásos és tartható is, nem leszel farkaséhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!