Június ig le szeretnék fogyni 10 kg hogy csináljam, az az 3 hónapom van?
16:55 olyan jó választ írt: kinyomtatom, és én is leadok 10 kilót :) Nem jövök vissza, ne kritizálják le az okosok. Utálok sportolni, de így el tudom képzelni.
Kezdjük együtt!! :)
Szia!
Nálam az vált be 2 éve, hogy naponta legalább 5X ettem és mindig csak keveset. A kenyeret én is teljesen el tudtam hagyni és a tésztákkal is óvatos voltam. Amúgy mindent ettem, amit addig is csak kb. negyed annyit, amennyit előtte és már akkor ettem mindig valamit, amikor még nem is voltam éhes. A legfontosabb, hogy soha ne éhezz, mert akkor hirtelen többet falsz be, mint amennyire tényleg szükséged van.
A főétkezésekhez, pedig soha nem szabad éhesen nekiülni, mert akkor nagy zaba lesz a vége. Érdemes kaja előtt 2-3 dl vizet meginni. És a kis nasik helyett csak zsírszegény joghurt legyen, puffasztott rizsszelet vagy búzaszelet, vagy műzli, sovány felvágott és zöldség, gyümölcs.
És tényleg jó a mondás, miszerint:
"Reggelizz úgy, mint egy király,
Ebédelj úgy, mint egy főúr,
És vacsorázz úgy, mint egy koldus!"
Én pontosan 10 kilót dobtam le könnyedén MOZGÁS NÉLKÜL 2 hónap alatt. De a többiért már mozogni kell, hogy még több menjen le és ne is jöjjön vissza.
22:38: Szerintem ez a módszer egyáltalán nem jó. Egyszerűnek sem nevezhető .. ehhez nagy akaraterő kell a többség valószínűleg belebukik és nagyon egészségtelen is..
Szóval a legjobb amit már többen írtak: étrenden kell változtatni + mozgás. Ja és szerintem az annyira nem is szép ha valaki csontsoványra fogy le koplalással:S Ha a mozgást választja még formája is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!