Le lehet fogyni 20 kg nyárig ha most elkezdek egészségesen enni és rendszeresen sportolni?
Szerintem ezt már megválaszolták az előbb.
Néma értő olvasással vedd át még egyszer a válaszokat.
Az biztos, hogy úgy nem lehet, hogy szereket szedsz. Csak egy módszer van: kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz.
Az orvosok szerint a heti 0,5-1 kiló közötti az elfogadható fogyás, tehát a heti egy kiló elérhető, és tartható.
Tanulmányozd át ezt az oldalt, én is ezt használom, és január óta 15 kilót fogytam, ez kevesebb, mint heti egy kiló.
Nézd meg a cél beállítása menüpont alatt, hogy mikorra tudsz lefogyni, és ha van akaratod, akkor addigra hozhatod a formádat!
Sok sikert hozzá!
Nem jo otlet.
Nekem egyszer heti 10 kg jott ossze (ami ket het alatt vissza is jott) Tur bo dieta volt a neve, rohadt keves kaja, nulla szenhidrat. Nem is fozelek volt, valami peppe daralt zoldseg...
Kinszenvedes volt az az egy het, foleg miutan rajottem, hogy vissza is szedtem.
Mondjuk, a +30 kg kb. 20 ev alatt jott ossze, szoval nem is akarok tole ket honap alatt megszabadulni...
Ha csak a súly számít akkor többet is. (mondjuk ha megválsz az egyik lábadtól.... :)
Ha sok-sok pénzed is van rá akkor zsírleszívás, bőrplasztika stb..
Normál módod ha egészséges is akarsz maradni esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!