Keményítőnapon, megfűszereztem a kajcsimat egy nagy zacsi pizstáciával. Tegnap meg szotyit ettem. Szabad, nem?
Figyelt kérdés
Gyümölcs napon pl. általában szotyit eszem. Nem kellett volna?2008. aug. 26. 16:28
1/5 anonim válasza:
A szotyi azért nem jó, mert tele van szíradékkal és nehéz. SZerintem legalább is. Ha gyümi nap, akkor szigorúan az. Én még zöldségekkel szoktam feldobni az ilyen napokat
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy kajcsi?zacsi?gyümi?
ne haragudjatok, de ilyen magyar szavakat nem léteznek.
-pontot is kaphatok!
jó fogyókúrázást mellesleg!
Magyarórára is járhatnátok
3/5 anonim válasza:
Szabad - de veszett sebességgel hízni fogsz tőle.
Ez van: viccelni lehet, de ez a szervezeted nem érdekli. A kalóriabombákra hízással reagál.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat! a kajcsi az kaja, étel...enni való, elemózsia élelem amit beviszel a szervezetedbe, vagy nemtudom, hogy hogyan írjam le,hogy te is megértsd! Nem azt kértem,hogy sértegessél! Jah, amúgy meg ötös vagyok nyelvtanból, ezáltal úgy érzem nincs szükségem külön órákra! A többi válaszolónak köszönöm! Innentől kiiktatom a szotyit és a pisztáciát. Remélem még nem késő.
2008. aug. 27. 13:41
5/5 anonim válasza:
Magad kéne kioktasd hogy nem tudod rendesen használni az anyanyelved, igaza van aki beszólt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!