Ihatok-e somloi galuskat viznapon?
Emberek, tessék már gondolkodni!!! A somlói teli van cukorral és zsírral, hiszen ÉDESSÉG! Tökmindegy, milyen napon viszed be, a lényeg, hogy beviszed! És mi az, hogy a hideg kajákból kevésbé szívódik fel a cukor? Aki ezt írta, úgy gondolja, hogy a szalonna meg a körömpörkölt tésztával sem hízlal, ha a hűtőből vesszük elő?
A diétázás alapszabálya, hogy minimálisra kell csökkenteni azoknak az anyagoknak a bevitelét, amik a hízást okozzák. Ilyen a zsír és a cukor. Ha somlóit eszel, nem fogsz fogyni, sőt, hízni fogsz. Ez ilyen egyszerű. Ha nassra vágysz, egyél nyers répát!
A 90 napos diéta pedig alapból baromság, lásd a megfelelő kérdést ebben a témakörben.
Na akkor,ha kihülyéztük magunkat és lebarmoztuk a másikat. Be lehetne fejezni?
A 90 napos és más divat fogyikal nem értek egyet. De abban igaza van minden értelmes válaszolónak,hogy ha az van írva VIZ akkor víz legyen, Tea, kávé cukorral semmiképp. Elhiszem,hogy a kérdező nem tud lemondani a cukorról, akkor ne kezdjen ilyen fogyikúrába. először tanulja meg,a lemondást és kezdje csak azzal ,hogy csökkenti a napi cukor bevitelét és megtalálja azt az édesítőt amivel az izt tökéletesen tudja magának pótolni. S kkor nem tesz fel buta kérdést.
S kérhetem,hogy engem se barmozzon most le senki?
A kérdezőt meg kérem egy udvarias fordulattal zárja le a témát.
Szoval... hat... en is azt hittem, hogy vicc akar lenni a kerdes... Nem is az miatt, hogy somloival akar valaki lefogyni, mert tesztanapon este esetleg megengedett... de viznapon... SOMLOIT "INNI"...
Hat, engem biztosan "KIPUCOLNA"... (minusz 3 kilo masnapra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!