Paradicsomos gyöngybab konzervet (La Palma) szabad enni keményítőnapon?
Figyelt kérdés
Összetevők: gyöngybab, paradicsomszósz (ivóvíz, sűrített paradicsom, cukor, étkezési só, sűrítő anyag: módosított kukoricakeményítő, fűszerek, étkezési sav: citromsav), antioxidáns: aszkorbinsav.2007. okt. 2. 12:29
1/2 anonim válasza:
Én biztosan nem ennék.. Szerintem próbálj friss dolgokat enni, amit te készítesz, hagyd a konzerveket.
2/2 anonim 



válasza:





Persze, nyugodtan megeheted. A kérdés nem az volt, hogy egészséges-e a konzervétel, hanem hogy ehető-e keményítőnapon. Ehető, én is szoktam ilyesmiket enni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!