Ha nagyon éhes vagyok, az baj ha műzlit ropogtatok?
Figyelt kérdés
NAgyon nagyon éhes vagyok, és nagyon finom műzli van itthon, habár egyszere rentgeteget tudok belőle megenni. 100 g olyan 450 kcal van. De mégis csak jobb mint a chpis. Nem?2009. nov. 5. 16:32
1/12 anonim válasza:
Hát a chipsnél jobb, igen... De ha nagyon éhes vagy miért nem inkább normális kaját eszel? Rizs és csirkemell vagy vmilyen saláta...?
2/12 anonim válasza:
Hát még talán egy szalámis kenyér is kevesebb.... VAgy egyél gyümit, laktat és egészséges
3/12 A kérdező kommentje:
De én ezt úgy kivánom .... OOLLYyyyyyyyyyann FINOM !!! :S:S:S:S
2009. nov. 5. 17:14
4/12 anonim válasza:
szerintem edd oszt kész :D én is szoktam :P
5/12 anonim válasza:
miért lenne baj? kit zavar? törvénybe ütközik? káros? hát akkor? egyél amennyit jól esik és bűntudatod se legyen! ;-)
6/12 A kérdező kommentje:
imádlak titeket :)
2009. nov. 5. 18:44
7/12 anonim válasza:
Egyél annyit amennyit szeretnél, max. jó nagy segget növesztesz.
8/12 anonim válasza:
a müzlitől ? te hülye vagy gyerek!!!xD
9/12 anonim válasza:
Ilyen bunkó emberek, mint az utolsó előtti minek írnak???
Koccolj már le innen!
10/12 anonim válasza:
a müzlitől ? te hülye vagy gyerek!!!xD
Szerintem gondold át, mielőtt kihánynád a sok okosságot.
100g-ban van 450kcal betol kettő kis "müzlikét" az már 900kcal. És még nem evett semmit ami értékelhető lenne. Mi van a "diétás müzlikében"? Cukor, cukor, cukor és ööö... cukor?
De tudod mit okostojás, zabáld kétpofára, aztán tedd fel kérdésnek, hogy ettem a "müzlikét" és elhíztam, ha egész nap nem eszek semmit, csak "két rúd müzlikét"
lefogyhatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!